Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Ankaragücü İddaa Tahmini 26.05.2024

Trendyol Süper Lig’de sezonu 3. Sırada bitirmeyi garantileyen Trabzonspor evinde, Ankaragücü ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 4 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Trabzonspor ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 3.11, beraberlik 3.73, Ankaragücü kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış.

Trabzonspor’da Moraller Bozuldu

Trabzonspor’da moraller bozuldu. Geçtiğimiz hafta içi Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Trabzonspor öne geçtiği maçtan galibiyet çıkartamadı. Maçın uzatma dakikalarında Al Musrati’nin golüne engel olamadılar ve karşılaşmayı 3-2 kaybettiler. Sezonu kupa ile kapatma şansını değerlendiremeyen Bordo Mavililer Süper Lig’de bu hafta Ankaragücü’nü konuk edecek. Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi bileti alan Trabzonspor sezonu 3. sırada bitirmeyi de garantiledi. Maç öncesinde Trabzonspor’da Uğurcan Çakur ve Batista Mendy kart cezalısı. Hüseyin Türkmen’in sakatlığı ise devam ediyor.

Ankaragücü’ne Galibiyet Yetiyor

Ankaragücü’nün Süper Lig’de düşme tehlikesi yaşadığını belirtelim. Geçen hafta sonu Pendikspor ile golsüz berabere kalan Ankaragücü umutlarını son maça bıraktı. Ligin son maçında ise Trabzonspor’un konuğu olacaklar. Ankaragücü’nün kümede kalabilmesi için kazanması yetiyor. Puan kaybı yaşamaları halinde ise Hatayspor’un puan kaybetmesini bekleyecekler. Son haftalarda bir hayli formsuz olan Ankaragücü üst üste 5 maçtır galibiyet alamıyor. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Pedrinho kart cezalısı. Alper Uludağ ve Olimpu Morutan sakat olan isimler.

Trabzonspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Trabzonspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Uğurcan Çakur ve Batista Mendy kart cezalısı. Hüseyin Türkmen’in sakatlığı ise devam ediyor. Ankaragücü’nde Pedrinho kart cezalısı. Alper Uludağ ve Olimpu Morutan sakat olan isimler.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Muhammet Taha Tepe, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Umut Güneş, Berat Özdemir, Edin Visca, Enis Bardhi, Trezeguet, Paul Onuachu

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Trabzonspor geçen haftayı kazanarak geçti. Başakşehir’i deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ve sezonu 3. Sırada bitirmeyi garantilediler. Hafta içi ise Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş’a 3-2 kaybeden Trabzonspor’da moraller bozuk. Ankaragücü ise son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Ankaragücü kümede kalmak içni kazanmak durumda. Hatayspor’un puan kaybetmesi halinde de kümede kalacaklar. Zor bir maç. Taraf bahsi riskli. Gollere yöneleceğim. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…