İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Roma İddaa Tahmini 26.05.2024

Empoli ile Roma kozlarını paylaşıyor. İtalya Serie A Ligi‘nin son hafta mücadelesi, 26 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Empoli galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.70, Roma galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 2.03 oran kazandırıyor.

Empoli Kazanmak Zorunda

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, 4 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Empoli’nin, kazanmaktan başka şansı yok. Sahasnda Roma’yı konuk edecek olan ev sahibi, son haftaya düşme hattının içerisinde giriyor. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Empoli, son olarak Udinese deplasmanına konuk oldu ve karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Kazanarak Udinese’yi geçerek düşme hattından kurtulma şansına sahip olan Empoli, son dakikada bulduğu penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, bitime saniyeler kala yediği penaltı golüyle galibiyeti kaçırdı. İç sahada Roma’ya karşı kazanmak zorunda olan ev sahibi, sezonun ilk yarısında Roma’ya karşı deplasmanda 7-0’lık hezimet yaşadı. Ligde kalmak için galibiyete ihtiyaçları var.

Roma Evinde Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, 63 puanla 6. sırada kendisine yer bulan Roma, Şampiyonlar Ligi potasına yetişmeyi başaramazken, UEFA Avrupa Ligi potasındaki yerini ise garantilemeyi başardı. Avrupa Ligi’nde finalin kapısından dönen Roma, geçtiğimiz hafta Genoa’ya karşı galip gelerek puan kayıplarına son vermeyi başardı. İç sahadan 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran ve yerini garantileyen Roma, göreve Daniele De Rossi’nin göreve gelişiyle birlikte, iki kulvarda birden yükselişe geçmeyi başarmıştı. Avrupa vedasının ardından Serie A’da üst üste puan kayıpları yaşamaya başlayan Roma, son 4 haftadan 1 galibiyet çıkarabildi. Sezonun son maçına Empoli deplasmanında çıkacak olan Roma, kümede kalmak için kazanmaktan başka şansı kalmayan bir rakiple karşı karşıya gelecek.

Empoli – Roma Maç Bilgileri

Empoli – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de bu hafta Alberto Cerri ve Tyronne Ebuehi’nin sakatlıkları devam ediyor. Alberto Grassi’nin ise kart cezası bulunuyor. Roma’da ise Leonardo Spinazzola’nın sakatlığı devam ederken, Lukaku ve Leandro Paredes ise kart cezalısı.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Bartosz Bereszynski, Ardian Ismajli, Jacopo Fazzini, Youssef Maleh, Liberato Cacace, Szymon Zurkowski, Nicolo Cambiaghi, M’Baye Niang, Emanuel Gyasi.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Donny Huijsen, Angelino, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Edoardo Bove, Bryan Cristante, Nicola Zalewski, El Shaarawy, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini

Empoli’nin son maçta galibiyetten başka şansı kalmadı. Roma ise sezon hedeflerine ulaştı ve deplasmanda prestij mücadelesi verecek. Evinde galibiyete ihtiyacı olan Empoli, taraftar desteğini arkasına alarak galip gelmeyi başaracak ve kümede kalacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.72

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli evinde kazanarak, İtalya Serie A Ligi’nde kalmayı başardı. Ev sahibi Roma karşısında 3 puanı cebine koyarken, son maçta kazanarak düşme hattından kurtuldu. Kazananları tebrik ederiz.