İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona İnter İddaa Tahmini 26.05.2024

26 Mayıs Pazar akşamı S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi son hafta mücadelesinde, Hellas Verona ile İnter karşı karşıya gelecek.

Betroad, Hellas Verona galibiyetine 5.75, beraberliğe 4.40, İnter galibiyetine ise 1.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.90, beraberliğe 3.97, konuk ekibe ise 1.36 oran veriyor.

Hellas Verona Rahat Nefes Aldı

İtalya Serie A Ligi’nde 37 haftayı 9 galibiyet, 10 beraberlik, 18 mağlubiyetle geride bırakan Hellas Verona, son haftaya 37 puanla girdi ve 13. sırada kendisine yer buldu. Son 5 haftadan alınan 3 galibiyetle, düşme hattından uzak kalmayı başaran ev sahibi, son olarak Salernitana’yı deplasmanda mağlup etti ve kümede kalmayı matematiksel olarak garantiledi. Küme düşmesi kesinleşen Salernitana’ya karşı deplasmanda 2-1’lik galibiyet aldılar. Rakip fileleri 37 maçta 36 kez havalandırmayı başaran Hellas Verona, kalesinde ise 49 gole engel olamadı ve sezon boyunca savunmada gösterdiği zafiyetlerle dikkat çekti. Sezonun son maçına şampiyon İnter karşısında çıkacak olan Hellas Verona, taraftarı önünde galip gelmek istiyor.

İnter Ligi Domine Etti

İtalya Serie A Ligi’nde bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden İnter, 37 hafta sona erdiğinde sadece Sassuolo karşısında mağlubiyetler alırken, geri kalan 35 haftayı 29 galibiyet, 6 beraberlikle geride bıraktı. 93 puanla lige damga vurmayı başaran Simone Inzaghi ve öğrencileri, şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından son 4 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Frosinone’ye karşı deplasmanda alınan 5-0’lık harika galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Lazio ile derbide 1-1 berabere kaldılar. 37 maçta rakip fileleri tam 87 kez havalandırmayı başaran İnter, kalesinde ise sadece 20 gole izin verdi. Şampiyon olarak bitirdiği sezonu galibiyetle kapatmak isteyen konuk ekip, Hellas Verona deplasmanına konuk oluyor. İki takımda son haftaya hedefsiz girerken, İnter galibiyete yakın taraf.

Hellas Verona – İnter Maç Bilgileri

Hellas Verona – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Ondrej Duda ve Thomas Henry’nin kart cezası devam ederken, Juan Cruz’un sakatlığı bulunuyor. İnter cephesinde ise bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Stefan Mitrovic, Pawel Dawidowicz, Giangiacomo Magnani, Diego Coppola, Michael Folorunsho, Jackson Tchatchoua, Darko Lazovic, Suat Serdar, Tijanni Noslin, Karol Swiderski.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Benjamin Pavard, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Henrikh Mkhitaryan, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Alexis Sanchez, Marcus Thuram.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden İnter, sezonun son maçına Hellas Verona deplasmanında çıkıyor. Sezonu galibiyetle bitirmek isteyen Simone Inzaghi ve öğrencileri, Hellas Verona’yı deplasmanda mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.36

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gollü mücadelede, puanlar bölüşüldü. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başarırken, sezonu 1’er puanla kapattı. İnter şampiyon olarak sezonu kapatırken, Hellas Verona karşısında beklediğimiz etkiyi gösteremedi.