İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Sassuolo İddaa Tahmini 26.05.2024

26 Mayıs Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde son hafta maçları sahne alırken, Lazio evinde Sassuolo‘yu konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlayan mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Lazio galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.35, Sassuolo galibiyetine ise 8.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.48, 2.5 Alt 2.65 oran kazandırıyor.

Lazio Çok Formda

Igor Tudor’un göreve gelişiyle birlikte İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçmeyi başaran Lazio, UEFA Avrupa Ligi bileti cebine koydu. Teknik adam değişikliğinin ardından son 9 haftada sadece Roma derbisini kaybeden ev sahibi, son 6 haftada ise namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Geçtiğimiz hafta şampiyon İnter’e karşı deplasmanda 1-1’lik beraberlikle seriyi sürdürmeyi başaran Lazio, 6 maçtan 4 galibiyet çıkardı. 7. sıradaki yerini garantileyen ev sahibi, sezonun son maçına ise küme düşmesi kesinleşen Sassuolo karşısında çıkacak. Son haftalardaki etkisini sürdürmek isteyen ve sezonu galibiyetle kapatmak isteyen Lazio, sezonun ilk yarısında Sassuolo engelini deplasmanda 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başarmıştı.

Sassuolo Lige Veda Etti

Sassuolo’nun kümede kalma umutları sona erdi. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Cagliari’yi konuk eden Davide Ballardini ve öğrencileri, ya tamam ya devam maçından 2-0’lık mağlubiyetle ayrılarak, Serie A Ligi’ne veda etti. Son 2 haftada mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan, son 9 haftanın ise 8’inde puan kaybeden Sassuolo, kümede kalma şanslarını değerlendiremedi ve son derece kötü bir sezon geçirdi. 37 haftayı 7 galibiyet, 8 beraberlik, 22 mağlubiyetle geride bırakmak zorunda kalan, kalesinde gördüğü 74 gole karşılık ise rakip filelere 42 gol gönderen Sassuolo, sezonun son maçına Lazio deplasmanında çıkacak. Küme düşen konuk ekip, en azından sezonun son maçında kazanarak, Serie A’ya veda etmek istiyor.

Lazio – Sassuolo Maç Bilgileri

Lazio – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Luigi Sepe’nin sakatlığı devam ederken, Nicolo Casale ise kart cezalısı. Sassuolo takımında ise Martin Erlic, Uros Racic, Samu Castillejo ve Domenico Berardi’nin sakatlıkları devam ederken, Matheus Henrique ise kart cezalısı.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Christos Mandas, Elseid Hysaj, Alessio Romagnoli, Matias Vecino, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Daichi Kamada, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Mattia Viti, Gianmarco Ferrari, Josh Doig, Daniel Boloca, Kristian Thorstvedt, Cristian Volpato, Matheus, Nedim Bajrami, Andrea Pinamonti, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır maç kaybetmeyen Lazio, Tudor’un göreve gelişiyle birlikte yükselişe geçti. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Lazio, iç sahada Sassuolo’ya karşı rahat bir galibiyetle, sezonu noktalayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.52

Hovarda Oranı: H1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio küme düşmesi kesinleşen Sassuolo karşısında 1 puanla yetindi. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, ev sahibi yenilmezlik serisini sürdürmeyi başarsa da, galibiyet adına yeterli bir futbol sergilemeyi başaramadı.