İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone Udinese İddaa Tahmini 26.05.2024

Frosinone evinde Udinese‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nde son haftaya girilirken, iki takımında küme düşme tehlikesi devam ediyor. 26 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Frosinone galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.15, Udinese galibiyetine ise 3.05 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.99, 2.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

Frosinone Avantajlı Taraf

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Frosinone, İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, kümede kalma mücadelesi veriyor. Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, en yakın rakibi Udinese karşısına taraftarı önünde çıkacak. Sahadan en az 1 puan alması halinde kümede kalmayı matematiksel olarak garantileyecek olan ev sahibi, mağlup olması halinde ise diğer maçların sonuçlarını beklemek zorunda kalacak. Rakibi Udinese’nin 1 puan üzerinde yer alan Frosinone, 37 haftayı 8 galibiyet, 11 beraberlik, 18 mağlubiyetle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta Monza’yı deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, henüz 9. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, geri kalan dakikalarda ise skoru korumayı bildi. Frosinone’yi son 9 haftada sadece şampiyon İnter mağlup edebildi.

Udinese Ligi Bırakmıyor

İtalya Serie A Ligi’nin düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan Udinese, son hafta Frosinone deplasmanında kazanması halinde kümede kalmayı garantileyecek. Fabio Cannavaro göreve geldikten sonra 4 hafta boyunca namağlup bir performans ortaya koyan Udinese, son haftaların formda takımlarından birisi oldu. En yakın rakibi Frosinone ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, rakibinin 1 puan gerisinde kaldı. Son 4 haftada Bologna, Napoli, ve Empoli karşısında beraberliklerle sahadan ayrılan Udinese, Lecce deplasmanından ise 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başardı. 37 haftayı 5 galibiyet, 19 beraberlik, 13 mağlubiyetle 34 puan toplamayı başaran konuk ekip, rakip fileleri 36 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 53 gole engel olamadı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Udinese’nin, Frosinone deplasmanında galibiyete ihtiyacı var.

Frosinone – Udinese Maç Bilgileri

Frosinone – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone cephesinde Stefano Turati, Sergio Kalaj ve Anthony Oyono’nun sakatlıkları devam ediyor. Udinese’de ise Marco Silvestri, Enzo Ebosse, Sandi Lovric, Gerard Deulofeu ve Isaac Success’in sakatlıkları devam ediyor.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Emanuele Valeri, Memeh Okoli, Ilario Monterisi, Pol Lirola, Nadir Zortea, Marco Brescianini, Matias Soule, Luca Mazzitelli, Demba Seck, Walid Cheddira.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Maduka Okoye, Hassane Kamara, Thomas Kristensen, Jordan Zemura, Oier Zarraga, Kingsley Ehizibue, Roberto Pereyra, Lazar Samardzic, Ismael Payero, Walace, Lorenzo Lucca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, iki takımda küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Frosinone’ye 1 puan yeterken, Udinese kazanmak zorunda. Sezonun kader maçına çıkacak olan iki takımında, bu zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Udinese deplasmandan 3 puanla çıktı. Konuk ekip kazanmak zorunda olarak çıktığı Frosinone deplasmanından 3 puanla dönerek kümede kalırken, Frosinone ise taraftarı önünde aldığı mağlubiyet, İtalya Serie A Ligi’ne veda etti. Maçta skoru belirleyen tek gol Keinan Davis’den geldi.