sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 02.06.2024

Norve. Eliteserien Ligi kapsamında oynanacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. 2 Haziran Pazar akşamında kazanmanız dileğiyle.

Tromsö – Lilleström: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Geçtiğimiz haftaya kadar Norveç Eliteserien Ligi’nin en zayıf halkası olmaktan kurtulmayı başaramayan Tromsö, Fredrikstad karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetle, hem en alt sıradan hem de küme düşme hattının içerisinden kurtulmayı başardı. Liderlik şansı devam eden Fredrikstad karşısında harika bir futbol sergilemeyi başaran Tromsö, sezona kabus gibi bir başlangıç yapmasına karşın, son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı ve toparlanma sinyalleri verdi. Düşme hattının üzerinde kendisine yer bulan ev sahibi, bu hafta Lilleström karşısında seriyi sürdürmek ve ligde yerini korumak istiyor. Son 3 haftada 6 gol atıp, kalelerin sadece 2 gole izin verdiklerini söyleyelim. Son 3 iç saha maçından galip çıkmayı başaran Tromsö, taraftarı önünde iyi performanslar sergiliyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 10 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Lilleström, 2 haftadır üst üste mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, küme düşme hattının içerisinde yer aldı.Son haftalarda rakibi Tromsö’nün aksine iyi performanslar sergilemeyi başaramayan konuk ekip, 10 maç sonunda kalesini 18 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 11 kez havalandırabildi. Averajla gerisinde kaldığı Tromsö’ye karşı galibiyet arayacak olan Lilleström, tüm galibiyetlerini deplasmanda alırken, iç sahada maç kazanamadı. Rakibi ise tüm galibiyetlerini iç sahada aldı. Deplasmanda maç kazanmayan Tromsö, sadece taraftarı önünde maç kazanmayı başardı. Lilleström ise rakibinin aksine tüm saha maçlarında puan kaybederken, tüm galibiyetlerini deplasmanda aldı. Seriyi sürdürmek isteyen iki takımında, bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Rosenborg – Fredrikstad: KGVAR, 2.79 (iddaa) – 3.20 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 10 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Rosenborg, 13 puanla 8. sırada kendisine yer buldu. Düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan Alfred Johansson ve öğrencileri, 5 haftadır devam eden puan kayıplarına, geçtiğimiz hafta Kristiansund BK karşısında son verdi. 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete uzanan Rosenborg, 14 gol atıp, kalesinde ise 17 gole engel olamadı. Son 7 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşılan Rosenborg, kalesini gole kapatmakta zorlanırken, hücum hattında ise etkili oldu. 5 hafta sonra gelen galibiyetle yükselişe geçen ev sahibi, bu hafta zirve yarışındaki Fredrikstad karşısında galibiyet arayacak. Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Fredrikstad, sezon mağlubiyetle başlarken, ardından 9 hafta boyunca yenilgi yüzü görmedi. Zirve yarışının içerisine girmeyi başaran konuk ekip, haftalardır sürdürdüğü seriyi, en alt sıradaki Tromsö karşısında 3-0’lık mağlubiyetle kaybetti. Ligin en alt sırasında ter alan Tromsö karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Fredrikstad, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Liderin 3 puan gerisine düşen konuk ekip, Eliteserien Ligi’nde yeniden yükselişe geçmek istiyor. Sadece lider Bodo / Glimt ve Tromsö karşısında mağlup olan Fredrikstad, geri kalan 9 maçtan 21 puan topladı. Sezona müthiş bir başlangıç yapan konuk ekip, bu hafta Rosenborg deplasmanında kazanarak, zirve yarışının içerisinde kalmak istiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde zirve takibine devam eden Fredrikstad, geçen hafta deplasmandan eli boş dönerek, lider olma şansına değerlendiremedi. Bu hafta Rosenborg karşısında aynı hatayı yapmayacak ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaklardır.

Haugesund – Bodo / Glimt: MS 2, 1.44 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nde bu hafta lider Bodo / Glimt karşısına çıkacak olan Haugesund, küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlar arasında yer aldı. Kristiansund ve Sandefjord’a karşı 2 haftadır iç sahada alınan galibiyetlerle toparlanma sinyalleri veren ev sahibi, 10 haftanın 6’sında puan kaybetti. Jostein Grindhaug yönetiminde sezona istediği başlangıcı yapamayan Haugesund’un, düşme potasıyla arasında 3 puan fark bulunuyor. Son olarak Sandefjord karşısında 10 kişi kalmasına rağmen galip gelmeyi başaran ev sahibi, lider karşısına moralli çıkıyor. 10 maçta kalesini 14 gole kapatamayan Haugesund, rakip fileler ise sadece 10 kez havalandırabildi. Son şampiyon olarak sezona giriş yapan Bodo / Glimt, ilk 8 haftadan namağlup lider çıkmayı başardı. Sezona müthiş bir başlangıç yapan Kjetil Knutsen ve öğrencileri, son 3 haftanın tamamında ise puan kayıplarına engel olamadı. Sezonun ilk yenilgisini HamKam deplasmanında alan Bodo / Glimt, sonraki 2 haftada ise iç sahada olmasına rağmen KFUM Oslo ve Sandefjord’a karşı beraberliklerden kurtulamadı. Konuk ekip zirvede yer almaya devam ederken, 3 haftada kaybettiği 7 puanın ardından, en yakın rakibi Brann’a yakalandı ve rakibiyle liderlik koltuğunu paylaşmak zorunda kaldı. 11 maçta attığı 24 golle Eliteserien Ligi2nin en iyi hücum performansını sergileyen Bodo / Glimt cephesinde, Albert Gronbaek attığı 8 golle, ligin en golcü ismi olmayı başardı ve konuk ekibin liderlik koltuğunda olmasına önemli bir katkı sağladı. Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Bodo / Glimt, ilk 11 hafta bittiğinde liderlik koltuğunda yer almaya devam etti. Son 3 haftada üst üste puan kayıpları yaşayan Bodo / Glimt, Haugesund deplasmanında puan kayıplarına son verecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.86

Bets10 Bahis Oranı: 8.55