sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 02.06.2024

Norveç Eliteserien Ligi’nde 2 Haziran Pazar akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

KFUM Oslo– Sandefjord: MS 1, 1.84 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bodo / Glimt deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen KFUM Oslo, lider karşısında 1-0 geriden gelerek Nosakhare Dahl ve Johannes Nunez’in golleriyle 2-1’lik üstünlüğü yakalarken, bitime 15 dakika kala kalesinde beraberlik golüne engel olamadı ve evine 1 puanla döndü. Son 3 haftada namağlup bir performans grafiği sergileyen ev sahibi, Rosenborg galibiyetinin ardından, son 2 haftada Odds BK ve Bodo / Glimt ile berabere kaldı. 10 hafta sonunda ise KFUM Oslo’yu mağlup edebilen Fredrikstad ve Stromsgodset oldu. Lige kısa sürede adapte olmayı başaran ev sahibi, bu hafta en alt sıradaki Sandefjord ile iç sahada karşı karşıya geliyor. Zor günler geçiren Sandefjord karşısında, galibiyetle seriyi 4 maça çıkarmak istiyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bodo / Glimt deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Sandefjord, 10 haftanın 8’inde puan kayıplarına engel olamazken, son 4 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Norveç Eliteserien Ligi’nin en zayıf halkası olarak yoluna devam etmek zorunda kalan Sandefjord, bu hafta KFUM Oslo deplasmanına konuk olacak. Sadece iç sahada Molde ve Sarpsborg’a karşı sahadan galibiyetlerle ayrılmayı başaran konuk ekip, deplasmanda ise henüz maç kazanamadı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Sandefjord’un, düşme hattının üzeriyle arasında 2 puan fark bulunuyor. Son 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başaran konuk ekip, gol sorunu yaşamamasına karşın, savunmada ise güven vermekten çok uzak kaldı. Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 10 hafta itibariyle rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koymayı başaran KFUM Oslo, en alt sırada yer alan Sandefjord karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirerek, sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

Kristiansund BK– Sarpsborg 08: KGVAR, 1.32 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Kristiansund BK, Norveç Eliteserien Ligi’nde son 7 haftadan galibiyet çıkaramadı. 11 haftalık fikstürün ise 9’unda puan kaybetti. İlk 4 haftadan 7 puan toplamayı başaran ve Lilleström ile Tromsö karşısında sahadan galibiyetlerle ayrılan ev sahibi, son 7 haftadan galibiyet çıkaramadı ve sahadan 4 mağlubiyet, 3 beraberlikle ayrıldı. Düşme hattıyla aynı puana sahip olan Christian Michelsen ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta zirvenin ortağı Brann’a karşı deplasmanda 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Son haftaların zayıf halkaları arasında yer alan Kristiansund BK, bu hafta taraftarı önünde Sarpsborg’a karşı galibiyet arayacak. Ev sahibinin rakibiyle arasında sadece averaj farkı olduğunu belirtelim. Norveç Eliteserien Ligi2nde ilk 10 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Sarpsborg, 10 puanla küme düşme hattının içerisinde yer almak zorunda kaldı. Konuk ekip geçen hafta iç sahada konuk ettiği Stromsgodset karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramadı ve kötü gidişatına devam etti. 10 maç sonunda kalesini tam 22 gole kapatmayı başaramayan Mikael Stahre, aynı zamanda Eliteserien Ligi’nin en zayıf savunma performansını sergiliyor. Deplasmanda Tromsö ve Molde’yi mağlup etmeyi başaran konuk ekip, iç sahada tek galibiyetini ise Lilleström’e karşı aldı. Ligin en az maç kazanan takımlarından birisi olan Sarpsborg, bu hafta aynı puanla yola devam ettiği Kristiansund BK karşısına deplasmanda çıkacak. Konuk ekip kendisi gibi zor günler geçiren rakibi karşısında, kötü gidişata son vermek istiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Kristiansund BK ve Sarpsborg, puan kayıplarına son vermek istiyor. İki takımda sezon boyunca savunma zafiyetleriyle dikkat çekerken, bu hafta kalesini gole kapatmayı başaramayacaktır.

Stromsgodset – Odds BK: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Henrik Pedersen ve öğrencileri, son 2 haftadan aldığı galibiyetlerle tekrar çıkışa geçti. İlk olarak iç sahada Haugesund’u 2-0 mağlup eden Stromsgodset, ardından geçtiğimiz hafta Sarpsborg karşısında 3-1’lik bir galibiyet elde etti. Bu iki galibiyetle birlikte, 10 hafta sonunda puanını 16’ya çıkararak 6. sıraya yükseldiler. Zirve yarışına yetişmeye başlayan Henrik Pedersen ve öğrencileri, 10 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. 10 haftanın 7’sinde skor üretmeyi başaran Stromsgodset, kalesinde toplam 14 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere ise 13 gol gönderdi. Lider ile arasında 1 maç eksikle 8 puan fark bulunan ev sahibi, puan farkını azaltmak istiyor. Tam 6 hafta boyunca puan kayıplarına engel olamayan Odds BK, geçtiğimiz hafta Lilleström karşısında aldığı iç saha galibiyetiyle toparlandı. 11 hafta sonunda 3. galibiyetini alan konuk ekip, Lilleström’e karşı golsüz geçen ilk yarının ardından, ikinci yarıyı 2-1’lik üstünlükle tamamladı. Sarpsborg, Molde ve Lilleström karşısında sahadan galibiyetlerle ayrılmayı başaran konuk ekip, geri kalan 8 haftayı ise 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bıraktı. Düşme hattıyla arasında 2 puan fark bulunan Odds BK, 11 maç sonunda rakip fileleri 11 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 21 gole engel olamadı. Ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen konuk ekibin, alt sıralardan kurtulmak için savunma hatalarına son vermesi gerekiyor. Bu hafta Stromsgodset karşısında galibiyet arayacaklar. Stromsgodset son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. Odds BK ise geçen hafta kazanarak, 7 maç sonra galip geldi. Kazanmaya devam etmek isteyen iki takımın mücadelesinde, 90 dakikanın bitişiyle birlikte karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.64

Bets10 Bahis Oranı: 5.28