sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 02.06.2024

İddaa fikstüründe 2 Haziran Pazar akşamı sahne alacak olan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Venezia – Cremonese: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Venezia, İtalya Serie A Ligi’ne yükselmek için son maçına çıkıyor. İtalya Serie B Ligi’nde sezonu 3. sırada bitiren Paolo Vanoli ve öğrencileri, son hafta mağlubiyetiyle 2.’liği kaçırdı. Spezia deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönerek 2. sıradaki rakibinin 3 puan gerisinde kalan Venezia, Play Off mücadelesi vermek zorunda kaldı. Yarı final eşleşmesinde Parma’ya karşı hem iç sahada hem de deplasmanda galip gelmeyi başaran ev sahibi, finalin ilk maçında ise Cremonese ile golsüz berabere kaldı. 90 dakika boyunca rakip topa daha fazla hakim olsa da, Venezia savunmada hataya yer vermedi. İlk maç için deplasmanda kabul edilebilir bir oyun sergileyen ev sahibi, rövanşta ise Cremonese engelini geçmek için daha iyi bir futbol sergilemek zorunda. Sezon boyunca rakibine oranla daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, taraftarı önünde hata yapmak istemiyor. İtalya Serie A Ligi hayalleri devam eden Cremonese, Play Off finalinde Venezia deplasmanına konuk oluyor. İlk maç golsüz beraberlikle sona ererken, Giovanni Stroppa ve öğrencileri iç saha avantajını iyi değerlendiremedi. Daha üstün bir futbol ortaya koyan ve daha net fırsatlar yakalayan Cremonese, galibiyet hedefine ulaşamadı. Rövanşta kazanmaktan başka şansı kalmayan konuk ekip, İtalya Serie B Ligi’nde sezonu Venezia’nın 3 puan gerisinde bitirdi. 38 haftayı 19 galibiyet, 10 beraberlik, 9 mağlubiyetle 67 puan toplamayı başaran Cremonese, ligin son 3 haftasında namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Son haftalarda hem lig hem de Play Off mücadelelerinde yükselen bir performans grafiği ortaya koyan Cremonese, normal sezonda ise Venezia’ya karşı iç sahada galip gelirken, deplasmanda ise mağlubiyetten kurtulamadı. Bu kez deplasmanda kazanmak zorundalar. İtalya Serie A Ligi Play Off eşleşmesinin ilk maçı golsüz beraberlikle geçildi. İki takımda rövanşa kazanmak zorunda çıkıyor. 90 dakika boyunca önemli gol fırsatlarından yararlanamayan iki takımda, rövanşta gol fırsatları daha iyi değerlendirecek ve bu kez karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

Atalanta – Fiorentina: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftanın tamamından galip çıkmayı başaran Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde ise şampiyonluğunu ilan etti. Avrupa şampiyonu olarak lige dönen Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, Serie A’da sezonun son maçına Konferans Ligi’ni finalde kaybeden Fiorentina karşısında çıkacak. Kazanması halinde 3. sıradaki Juventus’u geçecek olan Atalanta, Şampiyonlar Ligi biletini cebine koymayı başarsa da, bu harika sezonu 3.’lükle taçlandırmak istiyor. Avrupa Ligi finalinde yenilgisiz Bayer Leverkusen’e karşı sahadan 3-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran ev sahibinde, Ademola Lookman finale yaptığı hatrick ile damga vurdu. Taraftarı önünde hem Avrupa şampiyonluğunu kutlayacak olan hem de sezonun kapanışını yapacak olan Atalanta, 37 haftadan 69 puan topladı ve 4. sırada yer aldı. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun son maçına çıkacak olan Fiorentina, 37 haftadan 16 galibiyet, 9 beraberlik, 12 mağlubiyetle 57 puan toplamayı başardı ve kendisine 8. sırada yer buldu. Cagliari deplasmanından alınan 3-2’lik galibiyetle yerini garantileyen konuk ekip, son maçta kazansa dahi, 7. sıradaki Lazio’yu yakalama şansına sahip değil. Hafta içinde UEFA Avrupa Konferans Ligi finaline çıkan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, geçen sezon şampiyonluğu finalde West Ham’a kaptırırken, bu kez finalde Olympiakos’a karşı üzücü bir veda yaşadı. Normal süresi golsüz beraberlikle geçilen maçta, skor 116. dakikada belli oldu. Maçın son dakikalarına kadar savunmada hata yapmayan Fiorentina, El Kaabi’nin şık golüne engel olamadı ve Konferans Ligi’nde şampiyonluğu üst üste 2 sezon finalde kaybetti. Lige yorgun ve moralsiz dönen Fiorentina, Avrupa şampiyonu Atalanta karşısında galibiyet arayacak. UEFA Avrupa Ligi’nin şampiyonu Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde ise sezonu 3. bitirmek için Fiorentina karşısına çıkıyor. Fiorentina ise kaybedilen UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinin ardından, Serie A’ya galibiyetle veda etmek istiyor. İki ezeli rakibinde karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

Molde – Viking: MS 1, 1.48 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nde sezona müthiş bir başlangıç yapan Molde, son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşamaya başladı. Ev sahibi sezona 3’te 3 yaparak başlarken, son 8 haftayı ise 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktı. Sarpsborg karşısında alınan 4-2’lik iç saha mağlubiyetinin ardından, Erling Moe ve öğrencileri geçen hafta Brann deplasmanına konuk oldu. Deplasmandan 3-1’lik galibiyetle çıkmayı başaran ev sahibi, hem zirve takibini bırakmadı hem de hücum hattındaki etkisini sürdürmeye devam etti. 11 haftada 23 golü bulunan Molde, liderin ardından en iyi hücum performansını sergiliyor. Bu sezon çıktıkları 11 maçın 8’inde 2.5 gol barajı aşılırken, hücumda etkili olan ev sahibi, savunmada ise aynı başarıyı gösteremedi. Bu hafta Viking karşısında kazanarak, zirve takibine devam etmek istiyorlar. Norveç Eliteserien Ligi’nin son haftalarında üst üste galibiyetler almayı başaran Viking, zirve yarışını bırakmayan takımlar arasında yer aldı. Son 2 haftada Sandefjord ve HamKam’a karşı sahadan 3-0’lık galibiyetlerle ayrılmayı başaran Viking, 1 maç eksiğe rağmen zirveyle arasındaki puan farkını 6’ya indirmeyi başardı. Son 2 haftada tam 6 gol bulmayı başaran Viking, 11 haftalık fikstürü ise 5 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. 18 puanla ligin 5. sırasında yer alan konuk ekip, bu hafta 2 puan gerisinde kaldığı Molde ile karşı karşıya gelecek. 4 dış saha maçında sadece Bodo / Glimt’e karşı mağlup olan Viking, etkili deplasman karnesiyle dikkat çekiyor. Norveç Eliteserien Ligi2nde zirve yarışına dahil olmak isteyen Molde ile Viking karşı karşıya geliyor. Deplasmandan galibiyetle dönen Brann, en yakın rakibi Viking karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirerek, karşılaşmadan 3 puanla ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.21

Bets10 Bahis Oranı: 1.530