İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

IFK Varnamo Mjallby İddaa Tahmini 02.06.2024

İsveç Allsvenskan’da heyecan sürüyor. Mjallby deplasmanda, IFK Varnamo’ya konuk olacak. Saat 17.30’da başlayacak mücadele Bets10 sitesinden izlenebilecek.

IFK Varnamo ile Mjallby zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak IFK Varnamo galibiyetinin 3.10, beraberlik tercihinin 3.50, Mjallby galibiyetinin ise 2.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

IFK Varnamo Deplasmanda Güldü

IFK Varnamo İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Nya Parken’de Norrköping’e konuk oldular ve mücadeleden 4-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. İsveç Allsvenskan’da son 5 haftada sadece 1 kez kaybeden Peter Johansson’un ekibi alt sıralardan kurtulma müadelesi veriyor. Bu hafta ise Finnvedsvallen’da Mjallby’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde IFK Varnamo’da önemli bir eksil yok.

Mjallby’den 3 Puan

Mjallby ise geçen hafta Hacken karşısında 3 puanı kaptı. Strandvallen’de Hacken engelini 2-1 ile geçen Christian Jardler’in öğrencileri 2 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. İsveç Allsvenskan’da 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Mjallby bu hafta ise IFK Varnamo deplasmanında 3 puan arayacak. Üst sıraları zorlayan Mjallby IFK Varnamo deplasmanında favori gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Mjallby’de eksik bulunmadığını belirtelim.

IFK Varnamo – Mjallby Maç Bilgileri

IFK Varnamo – Mjallby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 17.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Strandvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hacken’da Amane Romeo’nun sakatlığı sürüyor.

IFK Varnamo'nun ilk 11’i Belli mi?

IFK Varnamo’nun muhtemel kadrosu: Jonathan Rasheed, Freddy Winsth, Victor Larsson, Emin Hasic, Albin Lohikangas, Viktor Bergh, Gustav Engvall, Frank Junior Adjei, Wenderson, Aidin Zeljkovic, Samuel Kalu

Mjallby'nin ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Noel Tornqvist, Rasmus Wikström, Colin Rösler, Tom Pettersson, Adam Stahl, Viktor Gustafson, Jesper Gustavsson, Nicklas Rojkjaer, Elliıt Stroud, Deniz Hümmet

İddaa Tahmini

IFK Varnamo geçen haftayı kazanarak geçti. Nya Parken’de konuk oldukları Norrköping’’i 2-1 mağlup ettiler. Alt sıralardan kurtulma umutlarını sürdüren IFK Varnamo bu hafta Mjallby ile karşılaşacak. Mjallby ise 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Geçen hafta Hacken’ı 2-1 mağlup ettiler. Geçen haftayı kazanarak geçen iki takımın maçında gollere yöneleceğim. Hem IFK Varnamo hm de Mjallby gol bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…