İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Djurgarden Hammarby İddaa Tahmini 02.06.2024

İsveç Allsvenskan’da üst üste 6 maçtır kazanarak dikkat çeken Djurgarden evinde, Hammarby’i ağırlıyor. Mücadeleyi saat 15.00’te Bets10 sitesinden takip edebilirsiniz.

Djurgarden ve Hammarby arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Djurgarden kazanır 1.80, beraberlik 3.75, Hammarby kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış. MS 1 tercihi, özel oran kampanyası ile 30.00’a yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Djurgarden Zirve Takibinde 

Djurgarden İsveç Allsvensklan’da lider Malmö’nün takibini devam ettiriyor. Geçen hafta Mjallby deplasmanına konuk olan Djurgarden karşılaşmayı 3-1 kazandı. Strandvallen’de net bir galibiyet alarak zirve takibini sürdürdüler. İsveç Allsvenskan’da üst üste 6 maçtır kazanmayı başaran Djurgarden bu hafta Hammarby ile karşı karşıya gelecek. Lider Malmö’nün 6 puan gerisinde 2. Sırada yer alan Djurgarden’ın 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Karşılaşma öncesinde Djurgarden’da Ramos Schüller’in sakatlığı bulunuyor. 

Hammarby’den 3 Puan 

Hammarby geçtiğimiz haftayı İsveç Allsvenskan’da galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mjallby deplasmanına konuk olan Hammarby, karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Son 2 maçını kazanmayı başaran Marti Cifuentes’in ekibinde moraller yerinde. Bu hafta ise formda Djurgarden’a konuk olacaklar. Bu sezon özellikle iç sahada dikkat çekici galibiyetler alan Hammarby deplasman maçlarında ise aynı sonuçları alamıyor. Djurgarden deplasmanında da işleri bir hayli zor olacak. Karşılaşma öncesinde Hammarby’de Jusuf Erabi ve Frederik Winther’ın sakatlıkları sürüyor. 

Djurgarden – Hammarby Maç Bilgileri

Djurgarden – Hammarby Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 15.00’te başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele 2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Djurgarden’da Ramos Schüller’in sakatlığı bulunuyor. Hammarby’de Jusuf Erabi ve Frederik Winther’ın sakatlıkları sürüyor. 

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Jacob Widell Zetterström, Piotr Johansson, Miro Tenho, Jacob Une Larssen, Sameul Dahl, Lucas Bergvall, Besard Sabovic, Gustav Wilkheim, Tokmac Nguen, Tobias Fjeld Gulliksen, Deniz Hümmet

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Dovin, Shaquille Pinas, Pavle Vagic, Edvin Kurtulus, Erik Skoglund, Fredrik Hammar, Tesfaldet Tekie, Bazoumana Toure, Nahir Besara, Oscar Schellas, Deniz Gül

İddaa Tahmini

Djurgarden geçen haftayı kazanarak geçti. Mjallby deplasmanında 3-1 kazanan Djurgarden galibiyet serisini 6 maça çıkarttı. İsveç Allsvenskan’da üst üste 6 maçtır kazanan Djurgarden bu hafta konuk edeceği Hammarby karşısında da maçın favorisi. Hammarby ise son 2 haftada 6 puan topladı. Geçen hafta IK Sirius engelini 3 golle geçerek zirve takibini sürdürdüler. Djurgarden maçım favorisi. Son 6 maçını kazanarak geçe Djurgarden’dan bu hafta yine galibiyet bekliyorum. Hammarby’i mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…