İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Kalmar Vasteras Bahis Tahmini 02.06.2024

İsveç Allsvenskan’da bu sezon sadece 10 puan toplayabilen Kalmer evinde, Vasteras ile karşılaşıyor. Mücadeleyi saat 15.00’te Bets10 sitesinden izleyebilirsiniz.

Kalmar ve Vasteras arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kalmar kazanır 2.50, beraberlik 3.55, Vasteras kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.     

Kalmar Düşme Hattında 

Kalmar İsveç Allsvenskan’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Eleda’da konuk oldukları Malmö karşısında ağır bir yenilgi yaşadılar. Rakibine 5-0 kaybeden Kalmar’da moraller bozuk. Son 4 haftada 1 galibiyet alabilen Henrik Rydström’ün ekibi düşme hattında yer alıyor. Geride kalan 11 haftada sadece 10 puan toplayabildiler. Bu hafta sonu ise iç sahada son sıradaki Vasteras’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Kalmar’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Vasteras’dan Tek Galibiyet 

Vasteras İsveç Allsvenskan’da ligin dibine demir atmış durumda. Kalle Karlsson’un öğrencileri geçtiğimiz hafta iç sahada Brommapojkarna’yı konuk etti ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da bu sezon geride kalan 11 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Vasteras’da moraller bozuk. Son 6 maçından da galibiyet çıkartamayan Vasteras, bu hafta Kalmar’ın konuğu olacak. Kalmar ile aralarında da 5 puanlık fark. Maç öncesinde Vasteras’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Kalmar – Vasteras Maç Bilgileri

Kalmar – Vasteras Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 15.00’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Guldfageln Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Jakob Kindberg, Mota Arash, Lars Saetra, Rasmus Sjöstedt, Abdussalam Magashy, Romarinho, Robert Gojani, Alex Gersbach, Jacob Trenskow, Simon Skrabb, Dino Islamovic

Vasteras'ın ilk 11’i Belli mi?

Vasteras’ın muhtemel kadrosu: Anton Fagerström, Alex Douglas, Frederic Nsabiyumva, Mikael Marques, Max Larsson, Herman Magnusson, Marcus Linday, Alexander Warneryd, Patrick Aslund, Simon Johansson, Ibrahim Diabate

İddaa Tahmini

Kalmar geçen hafta Malmö deplasmanında farklı kaybetti. Mücadeleyi 5-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alan Kalmar bu hafta son sıradaki Vasteras’ı konuk edecek. Vasteras ise ligin son sırasında bulunuyor. Geçen hafta Brommapojkarna le 1-1 berabere kalan Vasteras’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. 11 hafta sonunda ise sadece 1 galibiyetleri var. Kalmar maçın favorisi. Vasteras karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.10

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.50

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…