sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.06.2024

Hazırlık maçları kapsamında 3 Haziran Pazar akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak düzenledik. Kazanmanız dileğiyle.

Hırvatistan – Kuzey Makedonya: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Hırvatistan, EURO 2024 hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Zlatko Dalic önderliğinde EURO 2024 biletini cebine koymayı başaran ev sahibi, liderlik koltuğunu Türkiye’ye kaptırırken, Galler, Ermenistan ve Letonya’yı geçti. 8 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle  16 puan toplamayı başardılar. Gruplarda ise İspanya, İtalya ve Arnavutluk ile mücadele edecekler. İlk maça 12 gün kalırken, Hırvatistan hazırlık maçları kapsamında Kuzey Makedonya karşısına çıkacak. Ev sahibi gruplarda yer almayı başaramayan Kuzey Makedonya karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Hazırlık maçları kapsamında Tunus ile golsüz berabere kalan Hırvatistan, son maçta ise Mısır’a karşı deplasmanda sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Kuzey Makedonya cephesinde düşüş devam ediyor. Blagoja Milevski direktörlüğünde EURO 2024 biletini alamayan konuk ekip, C grubunda İngiltere, İtalya, Ukrayna ve Malta ile mücadele verirken, sadece Malta’ya karşı galip gelebildi ve sadece Malta’yı sıralamada geçebildi. Kötü bir eleme performansıyla EURO 2024 hayallerine veda etmek zorunda kalan Kuzey Makedonya, hazırlık maçları kapsamında ise 180 dakikadan galibiyet çıkardı. Moldova’ya karşı sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan konuk ekip, Karadağ deplasmanından ise 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. EUR0 2024 hazırlıklarına devam eden Hırvatistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kuzey Makedonya, güven vermekten çok uzak kaldı. EURO 2024 biletini cebine koyan Hırvatistan, hazırlıkları devam ediyor. Bu hafta Kuzey Makedonya ile karşı karşıya gelecek olan Hırvatistan, iç sahada rahat bir galibiyetle moral depolayacaktır. Ev sahibinin zor günler geçiren Kuzey Makedonya karşısında hata yapmayacağını düşünüyoruz.

Almanya – Ukrayna: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Panzerler hazırlık maçlarından aldığı üst üste galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekti. EURO 2020 hayallerine Son 16 Turu’nda veda ettikten sonra Löw ile yollarını ayıran ve göreve Hansi Flick’i getiren Almanya, 2022 Dünya Kupası’nda ise gruplardan çıkamadı ve çareyi bir kez daha teknik adam değişikliğinde aradı. EURO 2024 hazırlıklarına Julian Nagelsmann yönetiminde devam eden ev sahibi, önce Fransa ardından Hollanda karşısında sahadan üst üte galibiyetlerle ayrıldı. Fransa’ya karşı 90 dakika boyunca oyun üstünlüğün kabul ettiren Almanya, Hollanda karşısında ise kazanma alışkanlığını sürdürdü. EURO 2024’ün başlamasına sayılı günler kalırken, Almanya hazırlık maçlarında galibiyetlerine devam etmek istiyor. EURO 2024 E grubunda Slovakya ve Romanya ile beraber mücadele verecek olan Ukrayna, EURO 2024 elemeleri C grubunda ilk 2 sıraya yetişmeyi başaramazken, Play Off bileti aldı. Gruplarda son 3 maçtan 7 puan toplamayı başaran Sergiy Rebrov ve öğrencileri, Play Off eşleşmelerinde ise Bosna Hersek ve İzlanda engellerini geçerek, adını gruplara yazdırdı. Son maçlarda yükselen bir performans grafiğine sahip olan Ukrayna, EURO 2024 öncesi hazırlık maçları kapsamında Almanya karşısına çıkıyor. Panzerler karşısında galibiyetlerine devam etmek isteyen Ukrayna, savaşın etkilerini üzerinden atmaya başladı diyebiliriz. Son maçlarda oldukça iyi bir görüntü ortaya koyan konuk ekibin, Almanya karşısında işinin zor olduğunu söyleyelim. Almanya teknik adam değişikliğinin ardından hazırlık maçlarında oldukça iyi bir futbol ortaya koydu ve üst üste galibiyetler aldı. Ukrayna ise EURO 2024 yolunda üst üste galibiyetler almayı başardı. İki takımında hazırlık maçları kapsamında, 90 dakikayı golle tamamlayacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.31

Bets10 Bahis Oranı: 57.00