İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Derry City Waterford İddaa Tahmini 03.06.2024

İrlanda Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamayan Derry City evinde, Waterford karşısında 3 puan peşinde. Mücadeleyi saat 20.00’de Bets10 sitesinden izleyebilirsiniz.

Derry City ile Waterford zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Derry City galibiyetinin 1.47, beraberlik tercihinin 4.20, Waterford galibiyetinin ise 6.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Derry City Fırsatı Kaçırdı

Derry City son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşıyor. geçen hafta son sıradaki Dundalk ile karşı karşıya gelen Derry City karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. İrlanda Premier Lig’de lider Shelbourne’un mağlup olduğu haftada önemli bir fırsatı kaçıran Derry City haftayı 1 puan ile geçti. Son 3 haftadır galibiyet alamayan Ruadhri Higgins’in ekibinde moraller bozuk. Bu hafta ise iç sahada konuk edecekleri Waterford karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Derry City’de Joran Mceneff’in sakatlığı devam ediyor.

Waterford’da Hedef Üst Sıralar

Waterford İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Drogheda United’ı konuk eden Keith Long’un öğrencileri karşılaşmadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıdı. İrlanda Premier Lig’de üst sıra takibini devam ettiren Waterford’da moraller yerinde. Son 6 haftada 5 galibiyet alarak dikkat çeken Waterford bu hafta Derry City deplasmanında da 3 puan peşinde. Karşılaşma öncesinde Waterford’da Barry Baggley sakat olan isim.

Derry City – Waterford Maç Bilgileri

Derry City – Waterford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Brandywell Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Derry City’de Joran Mceneff’in sakatlığı devam ediyor. Waterford’da Barry Baggley sakat olan isim.

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Brian Maher, Ronan Boyce, Shane McEleney, Sam Todd, Ben Doherty, Adam O’Reilly, Sadou Diallo, Paul McMullan, William Patching, Michael Duffy, Pat Hoban

Waterford'un ilk 11’i Belli mi?

Waterford’un muhtemel kadrosu: Sam Sargeant, Darragh Power, Grant Horton, Darragh, Leahy, Robert McCourt, Rowan McDonald, Harvey Macadam, Christie Pattison, Ben McCormack, Maleace Asomoah, Padraig Amond

İddaa Tahmini

Derry City geçen haftayı puan kaybı ile geçti. Liderlik yarışında üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. Geçen hafta son sıradaki Dundalk ile golsüz berabere kalan Derry City’de galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Waterford ise geçen hafta 3 puanı kaptı. İç sahada konuk ettikleri Bohemians’ı 2-1 mağlup ettiler. İrlanda Premier Lig’de son 6 haftada tam 5 kez kazandıklarını da belirtelim. Derry City liderlik hesapları yapıyor ama bu hafta işleri kolay değil. Hem Derry City hem de Waterford’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…