İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

St Patricks Dundalk Bahis Tahmini 03.06.2024

İrlanda Premier Lig’de son sırada bulunan Dundalk deplasmanda, St Patricks karşısında sürpriz peşinde. Mücadelenin saat 19.15’te başlayacağını ve Bets10 sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

St Patricks ve Dundalk arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. St Patricks kazanır 1.87, beraberlik 3.40, Dundalk kazanır ise 4.20 olarak açıklanmış.     

St Patricks 4 Maç Sonra Kazandı

St Patricks İrlanda Premier Lig’de 4 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Galway United’ı konuk eden St Patricks rakibini 2-1 mağlup etti. 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Jon Daly’nin öğrencileri 23 puana sahip. Bu hafta son sıradaki Dundalk’ı konuk edecekler ve rakibinin 10 puan üzerinde yer alıyorlar. Maçın favorisi olarak gösterilen St Patricks’de Axel Sjöberg’in sakatlığı bulunuyor.

Dundalk’dan Golsüz Beraberlik

Dundalk bu sezon İrlanda Premier Lig’de düşme adaylarından biri olarak gösteriliyor. Geride kalan 18 haftada istedikleri sonuçları alamayan bir Dundalk izliyoruz. Şimdiye kadar sadece 13 puan toplayabildiler ve ligin dibine demir attılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada Derry City’i konuk eden Dundalk sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Süprriz bir beraberlik alan Dundalk’ın bu sezon sadece 2 galibiyeti var. St Patricks’e konuk olacak Dundalk’da George Shelvey kart cezalısı. Robbie Mahon ise sakat.

St Patricks – Dundalk Maç Bilgileri

St Patricks – Dundalk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.15’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

St Patricks’de Axel Sjöberg’in sakatlığı bulunuyor. Dundalk’da George Shelvey kart cezalısı. Robbie Mahon ise sakat.

St Patricks'in ilk 11’i Belli mi?

St Patricks’in muhtemel kadrosu: Danny Rogers, Romal Palmer, Luke Turner, Joe Redmond, Ryan McLaughlin, Jake Mulraney, Jamie Lennon, Christopher Forrester, Jason McClelland, Ruairi Keating, Mason Melia

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Ross Munro, Archie Davies, Zac Johnson, And Boyle, Mayowa Animasahun, John Mountney, Daryl Horgan, Paul Doyle, Zak Bradshaw, Jamie Gullan, Sam Durrant

İddaa Tahmini

St Patricks geçen hafta Galway United’ı 2-1 ile geçti. İrlanda Premier Lig’de 4 maçlık kazanamama serisini sona erdiren St Patricks moralli. Bu hafta ise son sıradaki Dundalk’ı konuk edecekler. Dundalk ise geçen hafta 2 puan bıraktı. Oriel Park’ta konuk ettikleri Derry City ile golsüz beraber kaldılar. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Dundalk son sırada bulunuyor. Geçen haftayı kazanarak geçen St Patricks’in bu hafta Dundalk karşısında da kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.87

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…