sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.06.2024

İddaa fikstüründe 4 Haziran Salı akşamı bizleri bekleyen mücadeleleri, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İtalya – Türkiye: KGVAR, 1.61 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Luciano Spalletti direktörlüğünde zor günler geçiren İtalya, EURO 2024 biletini cebine koyarak, kabustan uyandı. Elemelerde 8 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 14 puan toplamayı başaran İtalya, sadece İngiltere’ye karşı hem iç saha hem de deplasmanda mağlup olurken, averajla Ukrayna’yı geçerek, EURO 2024’e katılmayı başardı. EURO 2024 hazırlıklarına devam eden İtalya, hazırlık maçları kapsamında ise Venezuela ve Ekvador’u 2-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başardı. EURO 2024’e katılan Türkiye karşısında galibiyet arayacak olan ev sahibi, iyi bir hazırlı süreciyle EURO 2024’e gitmek istiyor. Turnuvanın başlamasına sayılı günler kala, İtalya test maçına çıkıyor diyebiliriz. Vincenzo Montella yönetiminde EURO 2024 biletini cebine koyan Türkiye, hazırlık maçlarında gösterdiği performansla kafalarda soru işaretti yarattı. Elemelerde liderlik ipini göğüslemeyi başaran Kırmızı Beyazlılar, Hırvatistan, Galler ve Ermenistan gibi güçlü rakiplerini geride bırakarak 17 puan toplamayı başardı ve 8 maç sonunda sadece Hırvatistan’a karşı kaybetti. Grupların ardından EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Türkiye, Macaristan karşısında sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son hazırlık maçında ise Avusturya deplasmanına konuk oldular ve mücadele 6-1’lik mağlubiyetle sonuçlandı. EURO 2024 öncesinde ağır bir darbe alan konuk ekip, bu hezimeti İtalya galibiyetiyle unutturmak istiyor. Eski günlerine geri dönmek isteyen Türkiye, EURO 2024’te olası rakiplerinden İtalya ile karşı karşıya gelecek. İtalya, EURO 2024 yolunda fazlasıyla zorlanmasına karşın, gruplardan çıkmayı başardı. Türkiye ise lider olarak elemeleri tamamlarken, son derece başarılıydı. İki takımda EURO 2024’ün başlamasına sayılı günler kala, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Zorlu mücadelede, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Slovenya – Ermenistan: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Slovenya, EURO 2024 hazırlıkların devam ediyor. Matjaz Kek yönetiminde gruplardan çıkmayı başararak büyük bir sürprize imza atan Slovenya, hazırlık maçlarında da iyi bir görüntü sergiledi. Slovenya, Finlandiya, Kazakistan, Kuzey İrlanda ve  San Marino’yu geçerek Danimarka ile birlikte gruptan çıkmayı başardılar. 10 maçtan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan toplayan Slovenya, liderliği ise averajla farkıyla kaçırdı. Hazırlık maçlarında ise mağlup olmadılar. ABD ve Portekiz’e karşı galip gelen ev sahibi, Malta karşısında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Ermenistan’ı sahasında konuk edecek olan Slovenya, kazanarak Portekiz galibiyetinin ardından etkisini sürdürmek istiyor. Ermenistan hazırlık maçlarında üst üste mağlubiyetler aldı. Kosova ve Çekya karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Oleksandr Petrakov ve öğrencileri, bu kez EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Slovenya ile karşı karşıya gelecek. EURO 2024 elemeleri D grubunda son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen konuk ekip, gruplara iyi bir başlangıç yapmasına karşın, son düzlükte etkili olamadı ve Türkiye İle Hırvatistan’ın gerisinde kaldı. İlk 4 maçtan 7 puan toplayan Ermenistan, son 4 maçtan ise sadece 1 puan aldı. Hem grupların son haftalarında hem de hazırlık maçlarında etkisiz kalan Ermenistan, en azından hazırlık maçlarında kazanarak, toparlanmak istiyor. EURO 2024 biletini cebine koyan Slovenya, hazırlık maçlarında ise üst üste galibiyetler aldı. EURO 2024 hazırlıklarına devam eden ev sahibi, bu hafta elemeleri geçmeyi başaramayan Ermenistan karşısında kazanarak, son maçlarda yakaladığı yükselişi devam ettirecektir.

Toplam İddaa Oranı: 1.98

Bets10 Bahis Oranı: 41.4