İddaa Tahminleri ve Analizleri

Norveç Kosova Maç Tahmini 05.06.2024

5 Haziran Çarşamba akşamı S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak olan mücadelede, Norveç ile Kosova karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçına Ullevaal Stadı ev sahipliği yapacak.

Hovarda, Norveç galibiyetine 1.45, beraberliğe 4.33, Kosova galibiyetine ise 7.00 oran belirlenmiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.31, beraberliğe 3.72, konuk ekibe ise 6.40 oran veriyor.

Norveç Maç Kazanmakta Zorlanıyor

EURO 2024 elemeleri A grubunda mücadele eden Norveç, Stale Solbakken önderliğinde 8 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle11 puan topladı ve 3. sırada yer aldı. Son 2 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Norveç, 3. sırada yer aldı ve EURO 2024 hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Son 2 Avrupa Şampiyonası’na katılmayı başaramayan Norveç, aynı kötü gidişatı Dünya Kupası Avrupa eleme gruplarında da gösterdi. Hazırlık maçları kapsamında boy göstermeye devam eden ev sahibi, ilk sınavını Çekya karşısında verirken, iç sahada 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Son olarak sahasında Slovakya’yı konuk eden Norveç, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Maç kazanmakta zorlanan Norveç, bu kez sahasında Kosova’ya karşı galibiyet arayacak.

Kosova Zayıf Halkalar Arasında

Kosova cephesinde kötü gidişat devam ediyor. EURO 2024 elemeleri I grubunda zayıf halkalardan birisi haline gelen konuk ekip, 10 maçlık fikstürün 8’inde puan kaybetti. Sadece Andora ve İsrail karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Kosova, geri kalan 8 haftayı ise 5 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktı. Uzun süredir Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası’nda elemeleri geçemeyen Primoz Gliha ve öğrencileri, hazırlık maçları kapsamında ise Ermenistan’ı mağlup etmeyi başarırken, Macaristan karşısında ise mağlubiyetten kurtulamadı. Hazırlık maçlarına devam eden konuk ekip, bu hafta Norveç deplasmanında galibiyet arayacak. Konuk ekip galip gelerek, moral bulmak istiyor.

Norveç – Kosova Maç Bilgileri

Norveç – Kosova Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ullevaal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Örjan Nyland, Strandberg, Birger Meling, Hanche-Olsen, Morten Thorsby, Mathias Normann, Martin Ödegaard, Elyounoussi, Patrick Berg, Sörloth, Erling Halaand.

Kosova’nın 11’i Belli mi?

Kosova’nın muhtemel kadrosu: Arianet Muric, Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Kololli, Dresevic, Hadergjonaj, Celina, Berisha, Rashica, Vedat Muriqi.

İddaa Tahmini

EURO 2024’e katılmayı başaramayan Norveç ve Kosova, uzun süredir maç kazanmakta zorlanıyor. Hazırlık maçları kapsamında kötü gidişata son vermek isteyen iki takımında, 90 dakika bittiğinde karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.86

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Norveç taraftarı önünde Kosova’yı mağlup etti. Erling Haaland attığı 3 golle maça damga vururken, Norveç 90 dakika boyunca kalesinde gole izin vermedi. Ev sahibi savunmada maç boyunca gösterdiği iyi performansla, bizleri yanılttı.