İddaa Tahminleri ve Analizleri

İspanya Andorra İddaa Tahmini 05.06.2024

İspanya evinde Andorra‘yı konuk edecek. Hazırlık Maçları kapsamında 5 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, İspanya galibiyetine oran açmazken, beraberliğe 26.00, Andorra galibiyetine ise 81.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 4.5 Üst 2.05, 4.5 Alt 1.75 oran kazandırıyor.

İspanya EURO 2024’e Odaklandı

EURO 2024 elemelerine damga vuran bir performansa imza atan İspanya, A grubunda liderlik ipini göğüsledi. 8 maçın 7’sinden galibiyetle çıkmayı başarırken, sadece İskoçya deplasmanından mağlubiyetle döndü. Grubu domine etmeyi başaran Matadorlar, 25 gole imza atarken, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. EURO 2024 yolunda elemelerin en iyi performanslarından birini sergileyen Luis de la Fuente ve öğrencileri, şampiyonluğun güçlü adaylarından birisi. Genç kadrosuyla EURO 2024’te şampiyonluğu hedefleyen İspanya, hazırlık maçları kapsamında Kolombiya’ya karşı mağlubiyetten kurtulamazken, Brezilya karşısında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Andorra karşısında galibiyet arayacak olan Matadorlar, galibiyetin favorisi.

Andorra Galibiyeti Unuttu

Andorra cephesinde kabus devam ediyor. Uzun süredir galibiyet dahi almayı başaramayan konuk ekip, hem Avrupa Şampiyonası hem de Dünya Kupası elemelerinde zayıf halkalar arasında yer almaya devam etti. Katıldığı gruplarda averaj takımı haline gelen Andorra, son olarak EURO 2024 elemeleri I grubunda mücadele etti ve 10 maçlık fikstürü 2 beraberlik, 8 mağlubiyetle noktaladı. Maç kazanmayı başaramayan konuk ekip, kalesinde 27 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri ise 3 kez havalandırabildi. Hazırlık maçları kapsamında Güney Afrika’ya karşı sahadan beraberlikle ayrılan Andorra, Bolivya deplasmanından ise mağlubiyetle döndü.

İspanya – Andorra Maç Bilgileri

İspanya – Andorra Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele  Estadio Nuevo Vivero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Pau Torres, Hugo Guillamon, Jose Luis Gaya, Dani Carvajal, Pedri, Rodri, Corlos Soler, Ferran Torres, Ansu Fati, Alvaro Morata.

Andorra’nın ilk 11’i Belli mi?

Andorra’nın muhtemel kadrosu: Iker, Bryan Olivera de Oliveira, Max Llovera, Moises San Nicolas, Joan Cervos, Marc Vales, Eric Vales Ramos, Marcio Vieira, Jordi Alaez, Ricard Fernandez, Izan Fernandez Vieitez.

İddaa Tahmini

İspanya mutlak favori. Matadorlar EURO 2024 hazırlıklarına devam ederken, Andorra karşısında galibiyet arayacak. Avrupa Şampiyonasına sayılı günler kala İspanya iyi bir hücum performansı sergileyecek ve tek başına dahi 4.5 gol barajını aşmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: 4.5 ÜST, Oran 1.74

intobet Oranı: 4.5 ÜST, Oran 2.05

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya rakibini gol yağmuruna tuttu. Ev sahibi tam 5 golle Andorra karşısında galip gelmeyi başarırken, rakibine gol şansı vermedi. Harika bir hücum performansı ortaya koyan Matadorlar, bu hafta bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.