İddaa Tahminleri ve Analizleri

Almanya Yunanistan İddaa Tahmini 07.06.2024

Hazırlık maçları kapsamında Almanya ile Yunanistan karşı karşıya geliyor. 7 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Almanya galibiyetine 1.28, beraberliğe 5.50, Yunanistan galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Almanya Galibiyet Hedefinde

EURO 2024 hazırlıklarına tam gaz devam eden Almanya, Ukrayna karşısında fırsatları cömertçe harcarken, 90 dakika golsüz beraberlikle sona erdi. Mart ayında karşı karşıya geldiği Fransa ve Hollanda karşısında sahadan galibiyetlerle ayrılmayı başaran Julian Nagelsmann ve öğrencileri, EURO 2024’de muhtemel rakiplerine karşı müthiş bir futbol ortaya koydu. Ukrayna karşısında ise maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan Almanya, bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Oyun etkisi devam eden Panzerler, ev sahipliği yapacağı EURO 2024’de şampiyonluk istiyor. Son hazırlık maçı kapsamında Yunanistan ile karşı karşıya gelecekler. Avrupa Şampiyonası’na galibiyetle gitmek isteyen ev sahibinde, bu sezon kulüp performanslarıyla dikkat çeken Niclas Füllkrug, Kai Havertz Robert Andrich’in, turnuvaya damga vurması bekleniyor.

Yunanistan Sürpriz Peşinde

EURO 2024 biletini almayı başaramayan Yunanistan, hazırlık maçlarında boy gösteriyor. EURO 2024 yolunda finale kadar iyi bir performans sergileyen konuk ekip, finalde ise 120 dakikayı golsüz beraberlikle tamamlarken, Gürcistan’a karşı penaltılarla mağlup oldu. EURO 2024 elemeleri B grubunda mücadele veren Yunanistan, 8 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 13 puan topladı. 3. sırada yer alan Fransa ile Hollanda’nın gerisinde kalan konuk ekip, Play Off mücadelesi vermek zorunda kaldı. Yarı finalde Kazakistan’a karşı sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrılan konuk ekip, Gürcistan engeline takıldı. Hazırlık maçları kapsamında Almanya ile karşı karşıya gelecek olan Gustavo Poyet ve öğrencileri, sürpriz bir galibiyetle sahadan ayrılmak istiyor.

Almanya – Yunanistan Maç Bilgileri

Almanya – Yunanistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia-Park Stadı Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almanya'nın İlk 11'i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Antonio Rüdiger, Maximilian Mittelstadt, Nico Schlotterbeck, Waldemar Anton, Joshua Kimmich, Pascal Gross, Florian Wirtz, Jamal Musiala, İlkay Gündoğan, Robert Andrich.

Yunanistan’ın 11’i Belli mi?

Yunanistan’ın muhtemel kadrosu: Odisseas Vlachodimos, George Baldock, Konstantinos Mavropanos, Pantelis Hatzidiakos, Kostas Tsimikas, Dimitris Kourbelis, Dimitrios Pelkas, Anastasios Bakasetas, Petros Mantalos, Georgios Masouras, Fotis Ioannidis.

İddaa Tahmini

EURO 2024 hazırlıkları devam eden Almanya, Avrupa Şampiyonası öncesinde son sınavını Yunanistan karşısında veriyor. Panzerler Ukrayna karşısında kaçırdığı goller, Yunanistan karşısında daha iyi değerlendirecek ve 90 dakikayı rahat bir galibiyetle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.42

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan Almanya oldu. Ev sahibi son dakika golüyle Yunanistan karşısında galip geldi ve EURO 2024 hazırlıklarını tamamladı. Ev sahibi tek farkla galip gelirken, Yunanistan karşısında zorlandı.