Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

Haka IFK Mariehamn Maç Tahmini 07.06.2024

Tehtaan kentta Stadı’nın ev sahipliği yapacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, Haka evinde IFK Mariehamn‘ı konuk edecek. Mücadele 7 Haziran Cuma akşamı saat 18:00’de başlıyor.

Hovarda, Haka galibiyetine 1.86, beraberliğe 3.65, IFK Mariehamnn galibiyetine ise 3.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.66, beraberliğe 3.33, konuk ekibe ise 3.45 oran veriyor.

Haka Evinde 4 Maçtır Kaybetmiyor

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 9 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Haka, topladığı 14 puanla kendisine 8. sırada yer buldu. Ligin orta sıralarında yer alan ve zirve yarışına yetişmeye çalışan ev sahibi, sezona iç sahada alınan VPS mağlubiyetiyle başlarken, sonraki 5 haftada mağlubiyet almadılar. Kısa sürede yükselişe geçmeyi başaran Haka, son 3 haftanın 2’sinde mağlup olarak, üst sıralara yetişmekte zorlandı. Ilves Tampere’ye karşı 5-0, Inter Turku2ya karşı ise 3-1’lik deplasman mağlubiyetlerinden kurtulmayı başaramayan Haka, iç sahada ise Oulu karşısında 4-3’lük galibiyete imza attılar. Geçen haftayı puansız kapatan ev sahibi, bu hafta IFK Mariehamnn karşısında galibiyet arayacak. Haka iç sahada 4 haftadır maç kaybetmiyor.

IFK Mariehamn Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta SJK Seinajoki deplasmanına konuk olan IFK Mariehamnn, 2-01’lık galibiyetle Finlandiya Veikkausliiga’da 3 haftadır devam eden puan kayıplarına son verdi. Maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan konuk ekip, hem savunma hem de hücum hattında etkili olmayı başardı. 9 hafta sonunda 3. galibiyetine imza atan IFK Mariehamn, geri kalan 6 haftayı ise 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geçirdi. Ligin orta sıralarında kendisine yer bulan Lukas Syberyjski ve öğrencileri, bu hafta en yakın rakiplerinden Haka’ya deplasmanda konuk olacak. Üst sıralara yetişmek için önünde önemli bir fırsat bulan konuk ekip, rakip fileleri 13 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 13 gole engel olmayı başaramadı. IFK Mariehamnn’ın son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyetle geride bıraktığını belirtelim.

Haka – IFK Mariehamn Maç Bilgileri

Haka – IFK Mariehamn Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veritas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Haka’nın 11’i Belli mi?

Haka’nın muhtemel kadrosu: Anton Lepola, Nikolas Talo, Hassan Ndam, Haymenn Bah-Traore, Guilherme Morais, Elias Mastokangas, Imani Lanquedoc, Maissa El Hadji Fall, Juho Kilo, Oliver Whyte, Ryan Mahuta.

IFK Mariehamn’ın ilk 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’ın muhtemel kadrosu: Matias Riikonen, Miguel Ruas Machado, Patrik Raitanen, Sebastian Dahlström, Matias Ojala, Michael Fonsell, Maker Lam Patut, Adam Larsson, Muhamed Tehe Olawale, Hugo Alexandre Santos Cardoso, Daniel Enqvist.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da üst sıralara yetişmeye çalışan Haka ile IFK Mariehamnn karşı karşıya geliyor. 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak olan iki takımda, son haftalardaki performans grafiğiyle toparlanma sinyalleri verdi. İki takımında mücadelede skor üreteceğin düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Maçta skoru belirleyen isim Evangelos Patoulidis oldu. İlk yarının 23. dakikasında takımı IFK Mariehamnn’ı öne geçirmeyi başarırken, ikinci yarının 53. dakikasında ise farkı 2’ye çıkardı. Konuk ekip deplasmanda gol yemeden kazandı.