Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

VPS Ilves Tampere Maç Tahmini 07.06.2024

7 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlayan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, VPS ile Ilves Tampere karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Elisa Stadı ev sahipliği yapacak.

Genzobet, VPS galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.50, Ilves Tampere galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

VPS  Zirvenin Ortağı

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 10 hafta geride kalırken, VPS zirvenin ortaklarından birisi oldu. Christian Sund yönetiminde 10 haftayı 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başaran ev sahibi, 22 puan topladı. Liderlik koltuğunu KuPS Kuopio ile paylaşan VPS, son 2 haftada Inter Turku ve Ekenas IF karşısında sahadan üst üste galibiyetler aldı. 10 hafta sonunda rakip fileleri 20 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, Veikkausliiga’nın en iyi hücum performansını ortaya koydu. Mads Borchers attığı 7 golle takımının en golcü ismi olmayı başarırken, sezona müthiş bir başlangıç yaptı. İç sahada sadece zirvenin ortağı KuPS Kuopio’ya karşı mağlup olan VPS, iç saha etkisiyle dikkat çekti. Bu hafta iç sahada Ilves Tampere’ye karşı galibiyet arayacaklar.

Ilves Tampere Lidere Direnemedi

Ilves Tampere, Finlandiya Veikkausliiga’da 6 hafta sonra mağlup oldu. Geçen hafta liderlik koltuğunda oturan KuPS Kuopio’ya karşı iç sahada galibiyet arayan konuk ekip, 1-0 geriden gelerek skora dengeyi getirmeyi başarırken, 62. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etti ve yediği son dakika golüyle liderlik fırsatını kaçırdı. 10 hafta sonunda zirvenin 5 puan gerisine düşen Ilves Tampere, bu sezon 3. yenilgisini aldı. Jarkko Wiss önderliğinde sezona son derece kötü bir başlangıç yapan konuk ekip, ilk 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. 6 hafta boyunca maç kaybetmeyen Ilves Tampere, geçen hafta KuPS Kuopio engeline takıldı. Yeniden yükselişe geçmek isteyen konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden VPS’ye karşı galibiyet arayacak. VPS ile birlikte ligin en iyi hücum performansını sergilediklerini söyleyelim.

VPS – Ilves Tampere Maç Bilgileri

VPS – Ilves Tampere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elisa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

VPS’nin 11’i Belli mi?

VPS’nin muhtemel kadrosu: Rasmus Leislahti, Martti Haukioja, Mikko Pitkanen, Pedro Justiniano, Mads Borchers, Juho Hyvarinen, Prosper Ahiabu, Antti Raisanen, Evgeni Bashkirov, Teemu Hytönen, Samu Alanko.

Ilves Tampere’nin 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Otso Virtanen, Ricardo Araujo, Juhani Pikkarainen, Tatu Miettunen, Aapo Maenpaa, Doni Arifi, Joona Veteli, Anton Popovitch, Santeri Haarala, Vincent Ulundu, Marius Söderbäck.

İddaa Tahmini

VPS ve Ilves Tampere, ilk 10 haftada hücum etkisiyle dikkat çekti. İki takımda ligin en golcü takımları arasında yer aldı ve maç başına 2 gol ortalamasıyla mücadele etti. Zirve umutlarına devam eden iki takımın mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Genzobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, puanlar bölüşüldü. VPS ve Ilves Tampere 90 dakika sonunda rakip filelere 1’er gol göndermeyi başarırken, haftayı 1’er puanla kapatmak zorunda kaldı.