İddaa Tahminleri ve Analizleri

Danimarka Norveç Maç Tahmini 08.06.2024

Danimarka ile Norveç karşı karşıya geliyor. Hazırlık maçları kapsamında 8 Haziran Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlayan mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Danimarka galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.40, Norveç galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Danimarka – Norveç maçında Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise KGVAR seçeneğini tercih edenler, 30.00 oran kazanma şansına sahip.

Danimarka Yükselişe Geçti

Danimarka iyi bir eleme performansı ortaya koydu ve EURO 2024 biletini cebine koydu. Elemelerde H grubunun liderlik ipini göğüslemeyi başaran Kasper Hjulmand ve öğrencileri, 10 maçtan 7 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 22 puan topladı. Slovenya, Finlandiya, Kazakistan, Kuzey İrlanda ve San Marino’yu geride bırakmayı başaran Danimarka, gruplarda namağlup bir iç saha performansı ortaya koydu. Hazırlık maçları kapsamında ise İsviçre karşısında alınan golsüz beraberliğin ardından, San Marino ve İsveç karşısında üst üste galibiyetler aldılar. EURO 2024 öncesinde son sınavını Norveç’e karşı verecek olan Danimarka, iç sahada galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Norveç Moral Buldu

Geçtiğimiz hafta Kosova karşısında alınan 3-0’lık galibiyet, Norveç cephesinde moralleri yerine getirdi. EURO 2024’e katılmayı başaramayan Stale Solbakken ve öğrencileri, hazırlık maçlarında boy gösteriyor. EURO 2024 elemelerinin A grubunda izlediğimiz Norveç, 8 maçın 5’inde puan kaybetti. 3. sırada yer alarak İspanya ve İskoçya’ya yetişmeyi başaramadı. Konuk ekip hazırlık maçları kapsamında bu hafta Danimarka ile karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçları kapsamında Çekya’ya karşı mağlup olan, Slovakya ile ise 1-1 berabere kalan Norveç, geçen hafta Kosova engelini zorlanmadan geçti. 3 golle galip gelen konuk ekipte, Erling Haaland maça 3 golle damga vurdu. Galibiyetlerine devam etmek isteyen Norveç, EURO 2024’e gidecek olan Danimarka karşısına çıkıyor.

Danimarka – Norveç Maç Bilgileri

Danimarka – Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brøndby Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Joakim Maehle, Andras Christensen, Thomas Delaney, Rasmus Nissen, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Pierre Emile Höjbjerg, Christian Eriksen, Kasper Dolberg.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Örjan Nyland, Strandberg, Birger Meling, Hanche-Olsen, Morten Thorsby, Mathias Normann, Martin Ödegaard, Elyounoussi, Patrick Berg, Sörloth, Erling Halaand.

İddaa Tahmini

EURO 2024’e katılmayı başaran Danimarka, hazırlık maçlarında gösterdiği etkiyi son maçta galibiyetle taçlandırmak istiyor. Norveç ise EURO 2024’e katılamazken, geçen hafta Kosova galibiyetle güven tazeledi. İki takımında bu zorlu 90 dakikada, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede 90 dakik karşılıklı gollere sahne oldu. İki takımda beklediğimiz gibi skor üretmeyi başarırken, Danimarka iç sahada rahat bir skorla galip geldi. Ev sahibi 3 gole, konuk ekip ise tek gole imza attı.