İddaa Tahminleri ve Analizleri

Portekiz Hırvatistan İddaa Tahmini 08.06.2024

S Sport Plus ekranlarından 8 Haziran Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:45’te canlı yayınlanacak olan mücadelede, Portekiz ile Hırvatistan karşı karşıya geliyor. Hazırlık mücadelesine Nacional do Jamor Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Portekiz galibiyetine 1.68, beraberliğe 3.75, Hırvatistan galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Portekiz – Hırvatistan mücadelesinde, KGVAR seçeneğini tercih edenler 30.00 oran kazanma şansına sahip.

Portekiz Çok Formda

EURO 2024’ün başlamasına sayılı günler kala, Portekiz eleme performansıyla dikkat çekiyor. Roberto Martinez ve öğrencileri, elemelerde 10 maçının tamamını kazanırken, liderlik ipini göğüsledi. 36 golle 30 puan toplamayı başaran Portekiz, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Elemelerde en iyi performansı sergileyen Roberto Martinez ve öğrencileri, Slovakya, Lüksemburg, İzlanda, Bosna Hersek ve Lihtenştayn engellerini geçti. Hazırlık maçları kapsamında ise 3 maçta boy gösteren Portekiz, İsveç ve Finlandiya karşısında galip gelirken, Slovenya deplasmanından ise mağlubiyetle döndü. 3 maçta 9 gol bulan Portekiz, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Avrupa Şampiyonası’na hazırlanmaya devam eden Portekiz, bu hafta Hırvatistan karşısında galibiyet arayacak.

Hırvatistan’da Moraller Yerinde

EURO 2024 öncesi hazırlık maçlarında boy gösteren Hırvatistan, 3 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. EURO 2024 elemelerinde liderliği Türkiye’ye kaptıran konuk ekip, Galler, Ermenistan ve Letonya’yı geçerek, EURO 2024 biletini cebine koydu. Zlatko Dalic önderliğinde, gruplarda son 2 hafta Galler ve Letonya’yı mağlup etmeyi başaran Hırvatistan, hazırlık maçları kapsamında ise Tunus ile berabere kalırken, Mısır ve Kuzey Makedonya karşısında üst üste galibiyetler almayı başardı. Son 2 maçta 7 gol bulan konuk ekip, hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekti. EURO 2024 B Grubu’nda İspanya, İtalya ve Arnavutluk ile mücadele edecek olan konuk ekip, hazırlık maçları kapsamında ise son sınavını Portekiz deplasmanında verecek. Kazanarak Avrupa Şampiyonası’na başlamak isteyen Hırvatistan, formda ve güçlü bir rakiple test maçına çıkıyor.

Portekiz – Hırvatistan Maç Bilgileri

Portekiz – Hırvatistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nacional do Jamor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Portekiz’in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Jose Sa, Ruben Dias, Nuno Mendes, Joao Cancelo, Antonio Silva, Joao Palhinha, Joa Neves, Diego Jota, Vitinha, Rafael Leao, Fernandes Conceiçao.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Domagoj Vida, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Bruno Petkovic, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

EURO 2024 hazırlıklarına devam eden Portekiz ve Hırvatistan, hazırlık maçlarında iyi performanslar sergiliyor. Özellikle hücum hattında etkili olmayı başaran iki takımında, bu test maçında karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz. Taraflar hücum performansıyla güven veriyor.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda beklediğimiz gibi skor üretmeyi başardı. 3 gole ev sahipliği yapan mücadelede, Portekiz mağlup olarak EURO 2024 öncesi kafalarda soru işareti yaratırken, Hırvatistan ise önemli bir galibiyete imza attı. Kazananları tebrik ederiz.