İddaa Tahminleri ve Analizleri

Fransa Kanada Maç Tahmini 09.06.2024

Fransa ile Kanada karşı karşıya geliyor. Hazırlık mücadelesi, 9 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:15’te sahne alıyor. Mücadele EXXEN, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Fransa galibiyetine 1.18, beraberliğe 7.00, Kanada galibiyetine ise 15.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan Haftanın 10’ları kampanyasında ise Fransa -1 Handikap seçeneğini tercih edenler, 30.00 oran kazanma şansı bulacak.

Fransa’dan Harika Performans

Didier Deschamps yönetimindeki Fransa, EURO 2024 Elemelerine tam anlamıyla damga vurdu. Eleme gruplarının en iyi performanslarından birini sergileyen ev sahibi, namağlup liderlik ipini göğüslemeyi başarırken, 10 maçlık fikstürü 9 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Rakip fileleri tam 29 kez havalandıran Fransa, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. Hem savunma hem de hücum performansıyla rüştünü bir kez daha bizlere ispatlayan ev sahibi, EURO 2024’ün favorileri arasında yer alıyor. D Grubu’nda mücadele edecek olan Fransa, Polonya, Hollanda ve Avusturya karşısında favori olarak gösteriliyor. Hazırlık maçları kapsamında alınan 2-0’lık Almanya mağlubiyetinin ardından, Şili ve Lüksemburg galibiyetleriyle güven tazelediler. Son hazırlık maçında Kanada karşısına çıkacak olan Fransa, kazanarak seriyi sürdürmek ve EURO 2024 macerasına moralli başlamak istiyor.

Kanada Hezimete Uğradı

Kanada ise Copa America hazırlıklarına devam ediyor. John Herdman ve öğrencileri, A Grubu’nda Arjantin, Peru ve Şili karşısında Son 16 mücadelesi verecek. CONCACAF Gold Cup’ta finale kadar yükselen konuk ekip, finalde ise ABD mağlubiyetinden kurtulamadı. CONCACAF Uluslar Ligi’nde ise Jamaika ve Trinidad-Tobago engellerini geçmeyi başardılar. Geçen hafta hazırlık maçları kapsamında Hollanda deplasmanında izlediğimiz Kanada, 90 dakika boyunca oyunun hakimiyetini tamamen rakibine kaptırdı ve 4-0’lık mağlubiyetle, Copa America öncesinde ağır bir darbe aldı. Bu hafta Fransa deplasmanında galibiyet arayacak olan Kanada, formda ve güçlü rakibine karşı kazanarak, 4-0’lık mağlubiyeti unutturmak istiyor.

Fransa – Kanada Maç Bilgileri

Fransa – Kanada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.15’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Matmut Atlantique Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano, Ibrahima Konate, Theo Hernandez, Aurelien Tchouameni, Adrien Rabiot, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Marcus Thuram.

Kanada'nın ilk 11’i Belli mi?

Kanada’nın muhtemel kadrosu: Maxime Crepeau, Alistair Johnston, Kamal Miller, Alphonso Davies, Joel Waterman, Stephen Eustaquio, Ismael Kone, Cyle Larin, Jonathan David, Ike Ugbo, Tajon Buchanan.

İddaa Tahmini

Fransa son yıllarda iyi bir kadro yakaladı ve katıldığı tüm turnuvalarda iyi performanslar sergiledi. EURO 2024 yolunda elemeleri harika geçen Fransa, son hazırlık maçında Kanada’ya karşı üstün bir futbol sergileyerek, rahat bir galibiyet almayı başaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.29

Bets10 Oranı: H1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa ve Kanada, hazırlı maçında birbirlerine üstünlük kuramadı. Fransa maç boyunca daha üstün bir oyun sergilemesine karşın, Kanada savunmasını bir türlü geçmeyi başaramadı ve mücadele golsüz beraberlikle sonuçlandı.