İddaa Tahminleri ve Analizleri

İtalya Bosna Hersek İddaa Tahmini 09.06.2024

9 Haziran Pazar akşamı S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak olan mücadelede, İtalya ile Bosna Hersek karşı karşıya geliyor. Hazırlık mücadelesine Carlo Castellani Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, İtalya galibiyetine 1.25, beraberliğe 5.50, Bosna Hersek galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine özel hazırlanan fırsatlarda ise İtalya – Bosna Hersek mücadelesinde 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazabilirsiniz.

İtalya Galibiyet Peşinde

EURO 2024 hazırlıklarına devam eden İtalya, Luciano Spalletti yönetiminde turnuvanın en zorlu gruplarından biri olarak değerlendirilen B Grubu’nda, İspanya, Hırvatistan ve Arnavutluk ile karşılaşacak. EURO 2024’e katılmakta fazlasıyla zorlanan Gök Mavililer, Elemelerde C Grubu’na sahasında İngiltere mağlubiyetiyle başlarken, ardından 2. haftada Malta’yı mağlup etti. İlk 2 maçın ardından Mancini ile yollar ayrılırken, göreve Luciano Spaletti’yi getirdiler. Son 5 haftadan 11 puan toplamayı başaran İtalya, Ukrayna’yı averajla geçebildi ve lider İngiltere’nin ardından EURO 2024 biletini cebine koydu. Ukrayna ile son maç deplasmanda golsüz berabere kalan Spalletti ve öğrencileri, kader maçında zor anlar yaşamasına karşın, 90 dakikadan istediğini aldı. EURO 2024 hazırlıkları kapsamında ise Türkiye ile golsüz berabere kalıp, Venezuela ve Ekvador karşısında galip geldiklerini söyleyelim.

Bosna Hersek Savunmada Etkisiz

EURO 2024 hayallerine veda eden Bosna Hersek cephesinde, yeni bir dönem başlıyor. EURO 2024 Elemeler, J Grubu’nda averaj takımlarından birisi haline gelen Bosna Hersek, 10 maçta 7 mağlubiyet alırken, 3 galibiyet gruptan çıkmaları için yeterli olmadı. Portekiz, Slovakya, Lüksemburg, İzlanda’nın gerisinde kalan konuk ekip, sadece en alt sıradaki Lihtenştayn’ı geçebildi. 10 maçta kalesini 20 gole kapatmayı başaramayan ve savunma zafiyetleriyle öne çıkan Bosna Hersek, turnuvanın ardından teknik adam değişikliğine gitti ve göreve Sergej Barbarez’i getirdi. Hazırlık maçı kapsamında İngiltere deplasmanına konuk olan Bosna Hersek, 3-0’lık mağlubiyetle savunma zafiyetlerine devam etti. Bu kez EURO 2024’e katılmayı başaran bir diğer takım olan İtalya ile karşı karşıya gelecekler.

İtalya – Bosna Hersek Maç Bilgileri

İtalya – Bosna Hersek Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Mateo Regegui.

Bosna Hersek'in ilk 11’i Belli mi?

Bosna Hersek’in muhtemel kadrosu: Nikola Vasilj, Ermin Bicakcic, Anel Ahmedhodzic, Nikola Katic, Stjepan Radeljic, Jusuf Gazibegovic, Armin Gigovic, Ermedin Demirovic, Dario Saric, Haris Hajradinovic, Benjamin Tahirovic.

İddaa Tahmini

İtalya son hazırlıklarını yapıyor. EURO 2024’e sayılı günler kala Gök Mavililer son hazırlık sınavını Bosna Hersek karşısında veriyor. Savunmada uzun süredir etkili olamayan Bosna Hersek ise teknik adam değişikliğine rağmen, kalesini gole kapatmakta zorlandı. Hazırlık mücadelesinde 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya evinde kazanarak EURO 2024 hazırlıklarını tamamladı. Ev sahibi Bosna Hersek karşısında Davide Frattesi’nin golüyle galip gelirken, mücadeleden başka gol sesi çıkmadı. İki takımda hücum hattında beklediğimiz etkiyi gösteremedi.