Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

Gnistan HJK Helsinki İddaa Tahmini 12.06.2024

12 Haziran Çarşamba akşamı Finlandiya Veikkausliiga kapsamında sahne alacak olan mücadelede, Gnistan ile HJK Helsinki karşı karşıya geliyor. Mücadelenin başlama saati ise 19:00.

Betroad, Gnistan galibiyetine 4.85, beraberliğe 4.10, HJK Helsinki galibiyetine ise 1.62 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.26, beraberliğe 3.65, konuk ekibe ise 1.47 oran veriyor.

Gnistan Deplasmanda Mağlup

Ligin yeni temsilcilerinden Gnistan, sezona iyi başlamasına rağmen son haftalarda düşüşe geçti. 11 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 12 puan toplayan ev sahibi, Play Out hattından kurtulmak için mücadele ediyor. Sezonun ilk iki haftasında galibiyetle başlayan Jussi Leppälahti ve öğrencileri, sonrasında sadece en alt sıradaki FC Lahti’ye karşı galip gelebildi. Gnistan savunmada büyük sorunlar yaşadı ve sadece bir maçta kalesini gole kapatabildi. Geçen hafta Ekenas IF deplasmanına konuk olan ev sahibi, lige beraber yükseldiği rakibi karşısında yediği son dakika golüyle 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 12 puanla 8. sırada yer alan Gnistan, bu hafta HJK Helsinki karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor.

HJK Helsinki Yeni Hocasıyla Kazandı

Geçen hafta iç sahada konuk ettiği SJK Seinajoki karşısında sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılmayı başaran HJK Helsinki, en yakın rakibini mağlup ederek, zirve yarışına dahil oldu. Son şampiyon olarak sezona başlangıç yapan konuk ekip, Jani Honkavaara ile ilk 8 haftada istediği etkiyi gösteremedi ve zirve yarışından uzak kaldı. Teknik adam değişikliğinde çare arayan HJK Helsinki, göreve 4 hafta önce Toni Korkeakunnas’ı getirdi. Yeni hocasıyla 4 maçtan 7 puan toplamayı başaran konuk ekip, lider ile arasındaki puan farkını 6’ya indirmeyi başardı. SJK Seinajoki karşısında oldukça iyi bir futbol ortaya koyan HJK Helsinki, galibiyetlerine Gnistan deplasmanında devam etmek istiyor. Konuk ekipte karşılaşma öncesi moraller yerinde.

Gnistan – HJK Helsinki Maç Bilgileri

Gnistan – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tehtaan Kentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gnistan’ın 11’i Belli mi?

Gnistan’ın muhtemel kadrosu: Jiri Koski, Henrik Ölander, Jukka Raitala, Juhani Ojala, Saku Heiskanen, Jonas Enkerud, Joakim Latonen, Roope Pyyskanen, Armend Kabashi, Mamodou Sarr, Benjamin Tatar.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jesse Öst, Joona Toivio, Aapo Halme, Noah Pallas, Diogo Tomas, Giorgos Kanellopoulos, Lucas Lingman, Anthony Olusanya, Topi Keskinen, Boureima Hassane Bande, Luke Plange.

İddaa Tahmini

HJK Helsinki teknik adam değişikliğiyle birlikte yükselişe geçmeye başladı. Konuk ekip zirve yarışında yeniden girmeyi başardı. Gnistan ise lige adapte olmakta zorlanırken, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşadı. HJK Helsinki deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: HJK Helsinki deplasmanda çok rahat bir galibiyet aldı. Konuk ekip 4 golle Gnistan engelini geçmeyi başarırken, savunmada da etkili oldu ve maç boyunca kalesinde gole izin vermedi. HJK Helsinki beklediğimiz gibi haftayı galibiyetle kapattı.