Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

IFK Mariehamn VPS Maç Tahmini 12.06.2024

Wiklöf Holding Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, IFK Mariehamn ile VPS karşı karşıya geliyor. Mücadele 12 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlıyor.

Genzobet, IFK Mariheman galibiyetine 4.20, beraberliğe 3.50, VPS galibiyetine ise 1.83 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üt seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.78 oran kazandırıyor.

IFK Mariehamn Deplasmanda Kaybetti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan IFK Mariehamn, Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 10 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakırken, 2 puanla kendisine 7. sırada yer buldu. Üst sıralara yetişmeye çalışan Lukas Syberyjski ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta en yakın rakiplerinden Haka’ya deplasmanda konuk olurken, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalan IFK Mariehamn, yerini rakibine kaptırdı. 10 maçın 7’sinde rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, hücum hattında etkili olmayı başardı. Savunmada ise aynı etkiyi gösteremediler ve 10 maç sonunda 15 gol yediler.

VPS Zirveden İndi

Christian Sund ve öğrencileri, Finlandiya Veikkausliiga’da geçen haftaya kadar zirvenin ortağı olarak karşımıza çıkan VPS, KuPS Kuopio’nun kazandığı haftada Ilves Tampere ile berabere kalarak, zirvenin 2 puan gerisine düştü. Inter Turku ve Ekenas IF karşısında alınan üst üste galibiyetlerle zirveyi bırakmayan VPS, geçen hafta 1-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Sadece lider karşısında mağlup olan konuk ekip, lidere karşı hem iç saha hem de deplasmanda kaybetti. Geri kalan 9 haftayı ise 7 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktılar. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan VPS, 21 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 14 gole engel olmayı başaramadı. VPS galibiyetlerine IFK Mariehamn deplasmanında geri dönmek istiyor.

IFK Mariehamnn – VPS Maç Bilgileri

IFK Mariehamn – VPS Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wiklöf Holding Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IFK Mariehamn’ın ilk 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’ın muhtemel kadrosu: Matias Riikonen, Miguel Ruas Machado, Patrik Raitanen, Sebastian Dahlström, Matias Ojala, Michael Fonsell, Maker Lam Patut, Adam Larsson, Muhamed Tehe Olawale, Hugo Alexandre Santos Cardoso, Daniel Enqvist.

VPS’nin 11’i Belli mi?

VPS’nin muhtemel kadrosu: Rasmus Leislahti, Martti Haukioja, Mikko Pitkanen, Pedro Justiniano, Mads Borchers, Juho Hyvarinen, Prosper Ahiabu, Antti Raisanen, Evgeni Bashkirov, Teemu Hytönen, Samu Alanko.

İddaa Tahmini

Liderin ardından Finlandiya Veikkausliiga’nın en iyi performansını sergileyen VPS, zirvenin 2 puan gerisine düştü. Galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek isteyen VPS, bu hafta IFK Mariehamn deplasmanında kazanarak, zirve yarışını bırakmayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liderin puan kaybettiği haftada, en yakın takipçisi VPS sahadan 1 puanla ayrıldı. İki takımda 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaramazken, haftayı 1’er puanla kapatmak zorunda kaldı.