Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Frankfurt Union Berlin İddaa Tahmini 01.10.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 8. hafta heyecanı yaşanırken, 7. sırada yer alan Frankfurt, 1 Ekim Cumartesi akşamı sahasında lider Union Berlin‘i konuk edecek. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:30.

Rexbet, Frankfurt galibiyetine 2.31, beraberliğe 3.39, Union Berlin galibiyetine ise 3.19 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Frankfurt Evine Galibiyetle Döndü

Almanya Bundesliga’nın 7. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Frankfurt, 3 puanı 3 golle aldı. Oliver Glasner ve öğrencileri, deplasmanda aldığı rahat galibiyetle milli araya moralli girdi. Ev sahibi zorlu UEFA Şampiyonlar Ligi fikstüründen ise 3 puan topladı. Almanya Bundesliga’da sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Frankfurt, son 4 haftadan ise 3 galibiyet çıkardı. Aynı performans grafiğini devler sahnesinde sergileyen ekip, ilk maçta Sporting’e iç sahada 3-0 kaybederken, ikinci hafta deplasmanda Marsilya’yı 1-0 mağlup etmeyi başardı. İki kulvarda birden üst üste galibiyetlere imza atan Frankfurt, milli ara dönüşünde lider Union Berlin’i mağlup etmek istiyor.

Union Berlin Liderlik Koltuğunda

Almanya Bundesliga’da namağlup bir performans ortaya koyan Union Berlin, UEFA Avrupa Ligi’nde ise D Grubu’na üst üste mağlubiyetlerle başladı. Urs Fischer ve öğrencileri, Bayern Münih gibi güçlü bir rakibi gerisinde bırakarak ilk 7 hafta sonunda liderlik koltuğuna oturmayı başardı. 7 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlik alan konuk ekip, son olarak iç sahada Wolfsburg’u Siebatcheu ve Becker’in golleriyle 2-0 mağlup etti. En yakın rakibinin 2 puan üzerinde, lider olarak milliaraya giren Urs Fischer’in öğrencileri, milli ara dönüşünde Frankfurt deplasmanına konuk olacak. Rotasını tamamen Almanya Bundesliga’ya çeviren konuk ekip, 7 hafta sonunda 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Becker tam 6 golle ligin en formda golcüleri arasında yer alırken, Siebatcheu ise 3 golle takımın bir diğer golcü ismi oldu.

Frankfurt – Union Berlin Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Almamy Toure, Jerome Onguene, Kristijan Jakic ve Ansgar Knauff’un sakatlıkları bulunuyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 7 haftaya damga vuran Union Berlin, milli aradan lider olarak dönüyor. Hatasız bir performansla yoluna devam eden Urs Fischer ve öğrencileri, Frankfurt deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.82

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 3.19

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt iç sahada 10 kişiyle namağlup lider Union Berlin’i mağlup etti. Ev sahibi 2 golle kazanırken, rakibine gol şansı vermedi. Frankfurt haftanın sürpriz galibiyetlerinden birine imza attı.