2018 Dünya Kupası – İngiltere Futbolcu Eşleri ve Sevgilileri

Rusya da 2018 yılında düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupasına çok ama çok az kaldı. Her ne kadar futbolcular sahalarda en iyi performanslarını sergileyecek olsalar da eşleri yada kız arkadaşları tribünde her takımın taraftarları tarafından göz hapsinde olacak gibi gözüküyor. Bugün sizlere İngiltere futbolcuların eşlerini ve sevgililerini tanıtacağım.

1 – Delle Allie (Maverick) – Ruby Mae

Della Allie’nin çalkantılı bir yaşamı olduğu hepimiz tarafından artık bilinen bir gerçek. Çok da kısa süre önce seks videoları çıkmış, bu konuda 21 yaşındaki iç çamaşırı modelliği yapan seksi kız arkadaşı Ruby Mae zor bir duruma sokmuştu. Bu konuda sessizliğini koruyan Ruby, Alli’nin yanında yer almaya devam ediyor.

2 – Jesse Lingard – Jena Frumes

Akılları alacak bir güzelliğe sahip olan Jena Frumes, cüretkâr pozlarıyla da inanılmaz bir takipçi kitlesine ulaşmış biri. 1993 doğumlu olan Jena Frumes tribünde tüm ilgiliyi toplayacak gibi gözüküyor.

3 – Kyle Walker – Annie Kilner

2011 yılından itibaren birlikte olan çiftin bir tane oğulları var. Doğum sonrasından dahi inanılmaz seksiliği ile dikkat çeken Annie modellik yapmaya devam ediyor.

4 – Jack Butland – Annabel Peyton

Jack Butland, Annabel Peyton için 9 yıllık ilişkisine son vermişti. Dubai’ye seyahat ederken Annabel ile tanışmış, güzel hostes ile beraber olmaya başlamıştı. Anabel’e İtalya da evlilik teklifinde bulunan Jack Butland, evlilik kararını tüm sosyal medyaya duyurdu.

5 – Jamie Vardy – Rebekah Vardy

2016 yılından beri beraber olan çiftin iki tane çocukları bulunmaktadır. 36 yaşında olan Rebakah eşinin yaşını 31 hiç dert etmemiş ve her fırsatta ona ne kadar aşık olduğunu dile getirmiştir. Jamie Vardy’den önce Mark Godden ile evlenmiş ve boşanmıştır.

6 – Phil Jones – Kaya Jones

Uzun yıllardır beraber olan çift tüm ünlülerin katıldığı sade bir düğün ile dünya evine girdiler. 🙂

7 – Jordan Pickford -Megan Davison

Jordon ile 22 yaşındayken beraber olmaya başladılar. Jordan yanından hiç bir zaman ayrılmadı ve her an yanındaydı.

8 – Harry Maguire – Fern Hawkins 

Güzelliğin ve zekanın vücut almış şekli olarak da Fern Hawkins alınır.

9 – Harry Kane – Katie Goodland

2017 yılında ilk çocuğuna doğuran Katie ikinci çocuğuna hamile. Çocukluktan itibaren birbirini tanıyan çift geçen sene nişanlandıklarını açıkladılar.

10 – John Stones – Millie Savage

Daha 12 yaşındayken beraber olmaya başladılar. Kız arkadaşının dövmesini yaptıran futbolcu, gözünün ondan başkasını görmediğini ve görmeyeceğini belirtir. Herkese böyle bir aşk nasip etsin.

11 – Raheem Sterling – Paige Milian

Raheem ile 22 yaşında nişanlandılar. Thiago isimli çok güzel bir erkek çocukları  var.

12 – Ashley Young – Nicky Young 

2015 yılında evlendiler. Tyler ve Ellearna adında iki çocukları var.

13 – Marcus Rasford – Lucia Loi

14 – Jordan Hendersan – Rebecca Burnett

15 – Eric Dier – Maria Hansen

16 – Gary Cahill – Gemma Acton

17 – Fabian Delph – Natalie Delph 

Medyada yer almayı sevmeyen çiftin çok az resmine rastlarsınız. İki tane kız çocukları olan çiftin mutluluklarına nazar değmesin diyoruz.

Bu yazı FanatikTR’ye aittir. Hiçbir şekilde kopyalanamaz.