Derry City Bohemians İddaa Tahmini 11.06.2021

İrlanda Premier Lig’de Cuma günü 3 maç var. Bültenin ilk maçında Derry City evinde, Bohemians’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Derry City Bohemians arasında oynanacak olan karşılaşmanın jetbahis oranları şu şekilde. Derry City kazanır 3.10, beraberlik 3.40, Bohemians kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Derry City’den Önemli Galibiyet

Derry City, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Drogheda United’ı 2-1 ile geçmeyi başardılar. İrlanda Premier Lig’de haftanın sürprizlerinden birine imza atan Declan Devine’nin ekibi, üst üste 5 maçtır mağlubiyet yaşamıyor. Son haftalarda topladıkları puanlar ile düşme hattının üzerine çıkmayı başardılar. Bu hafta iç sahada Bohemians ile karşılaşacak Derry City’de Darren Cole kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

10 Milyon TL Ödüllü Euro 2020 Tahmin Yarışması

Bohemians Rahat Kazandı

Bohemians, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Waterford’u 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Bir önceki hafta ise Dundalk’ı 5-1 ile geçmişlerdi. İrlanda Premier Lig’de ilk 3 iddiasını sürdüren Keith Long’un ekibi, Son 6 karşılaşmada tam 13 puan topladı. Bu 6 maçlık süreçte tek mağlubiyetini St. Patrick deplasmanında yaşadılar. Bu hafta Derry City ile karşılaşacak Bohemians’ın hedefi, yenilmezlik serisini sürdürmek.

Maç Bilgileri

Derry City – Bohemians Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Brandywell Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Nathan Gartside, Cameron McJannett, Eoin Toal, Ciaran Coll, William Patching, Joe Thomson, Ciaron Harkin, William Fitzgerald, James Akintunde, P. Ferry, R. Boyce

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Liam Burt, Dawson Devoy, Conor Levingston, Andy Lyons, Ror Feely, Alistair Coote, Georgie Kelly, Ross Tierney

İddaa Tahmini

Derry City, 5 maçtır kaybetmiyor. Skor anlamında üretken olduklarını belirtelim. Bohemians ise son 3 maçta tam 10 gol attı. Ben iki takımdan da gol bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR , Oran 1.67

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. İki takımda skor üretti. Gol var tercihimiz kazandı.