Dundalk Waterford İddaa Tahmini 11.06.2021

İrlanda Premier Lig’de son sırada yer alan Waterford deplasmanda, Dundalk’ın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Dundalk ve Waterford arasında oynanacak olan karşılaşmanın jetbahis oranları şu şekilde verilmiş. Dundalk kazanır 1.20, beraberlik 6.50, Waterford kazanır ise 12.00 olarak açıklanmış.

Dundalk Net Favori

Dundalk, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. St. Patrick deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler. Sam Bone (kk) ve David McMilan’ın golleriyle 3 puana ulaşan Dundalk, son 4 haftada 7 puan topladı. Puanını 17 yapan Shane Keegan’ın ekibi, İrlanda Premier Lig’de 7. Sırada yer alıyor. Play out hattı ile puan farkını 10’a çıkarttılar ve moraller yerinde. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Waterford karşısında da maçın favorisi olduklarını belirtelim.

10 Milyon TL Ödüllü Euro 2020 Tahmin Yarışması

Waterford Son Sırada

Waterford, İrlanda Premier Lig’in en vasat takımı. Bu sezon oynadıkları 13 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabildiler. Derry City ve Longford Town karşısında galibiyete ulaşan Francis Rockett’in öğrencileri, 6 puan ile son sırada yer alıyor. Bu sezon Longford Town ile birlikte, kümede kalma mücadelesi veriyorlar. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bohemians deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile dönen Waterford, üs üste 6 maçtır puan alamıyor.

Maç Bilgileri

Dundalk – Waterford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Alessio Abibi, Andrew Boyle, Darragh Leahy, Raivis Jurjovskis, Chris Shields, Michael Duffy, Patrick McEleney, Samuel Stanton, Wifried Zahibo, Daniel Kelly, David McMillan

Waterford'un ilk 11’i Belli mi?

Waterford’un muhtemel kadrosu: Brian Murphy, Josh Collins, Darragh Power, Cameron James Evans, Shane Griffin, Adam O’Reilly, Jamie Mascoll, James Waite, John Martin, Cian Kavanagh, O’Keeffe

İddaa Tahmini

Dundalk, maçın net favorisi. Waterford, üst üste 6 maçtır kazanamıyor ve ligin en vasat takımılar. Dundalk’ın farklı kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: H1 , Oran 1.42

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Dundalk, net favori olduğu maçtan puansız ayrıldı. İç sahada Waterford’a 3-1 kaybettiler.