Türkiye Galler İddaa Tahmini 16.06.2021

EURO 2020’de A Grubu heyacanı devam ediyor. Türkiye ile Galler’in karşı karşıya geleceği mücadele, saat 19.00’da başlayacak olup TRT 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Türkiye ve Galler arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Türkiye kazanır 20.20, beraberlik 3.20, Galler kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Türkiye Galibiyet Peşinde 

Türkiye adına EURO 2020 macerası hiç iyi başlamadı. A Grubunun ilk maçında İtalya ile karşılaşan Şenol Güneş’in öğrencileri, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Gerek savunmada, gerekse hücumda vasatı aşamayan bir Türkiye izledik. İtalya maçının 90 dakikasını isabetli şut çekemeden tamalayan Türkiye’nin akılda kalan tek pozisyonu, ikinci yarıda Cengiz Ünder’in şutuydu. Gruba mağlubiyet ile başlayan Türkiye, ikinci maçta Galler ile karşılaşacak. Galler karşısında maçın favorisi Türkiye ama İtalya maçına nazaran, Türkiye’nin daha etkili bir futbol oynaması şart. Galler maçı öncesinde Şenol Güneş’in bazı değişikliklere gitmesi bekleniyor. Kenan Karaman yerine Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı yerine ise İrfan Can Kahveci’nin ilk 11’e monte edilmesi ihtimaller arasında.

Türkiye Galler İddaa Tahmini 16.06.2021

Galler Grubun Zayıf Halkası 

Galler, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. EURO 2020’de A Grubunda mücadele eden Robert Page’in öğrencileri, ilk maçta İsviçre ile karşı karşıya geldi. 1-0 geriye düştükleri maçtan 1 puan ile ayrılmayı başaran Galler, grubun ikinci maçında Türkiye ile karşılaşacak. Galler’e İsviçre karşısında 1 puanı getiren gol, Cardiff City’li Kieffer Moor’dan geldi. İsviçre karşısında çok fazla etkili olamayan Galler, şanslı bir beraberlik aldı diyebiliriz. Özellikle Embolo’nun değerlendiremedi fırsatlar golle sonuçlansa Galler, farklı bir mağlubiyet ile sahadan ayrılabilirdi. İsviçre karşısında hücumda da üretken olamayan Galler’de Gareth Bale, beklenen katkıyı veremedi. 

Maç Bilgileri

Türkiye– Galler Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Artur Dias. Mücadele Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Connor Roberts, Joseff Morrell, Joe Allen, Daniel James, Aaron Ramsey, Gareth Bale, Kieffer Moore

İddaa Tahmini

Türkiye’nin daha fazla galibiyete ihtiyacı olduğu bir maç. İtalya maçına nazaran, daha farklı bir performans bekliyorum. Türkiye’den galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.00

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.20

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galler, haklı bir galibiyet aldı. Türkiye’yi 2-0 ile geçtiler ve puanını 4’e çıkarttılar.