Bohemians Shamrock İddaa Tahmini 21.06.2021

İrlanda Premier Lig’te haftanın en önemli maçlarından biri. Bohemians evinde, lider Shamrock ile karşılaşacak. 21.45’te başlayacak mücadele bets10 sitesinden ekranlara gelecek.

Bohemians ile Shamrock zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Bohemians galibiyetinin 3.30, beraberlik tercihinin 3.10, Shamrock galibiyetinin ise 2.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Georgie Kelly Dikkat Çekiyor

Bohemians, geçtiğimiz hafta dikkat çekici bir galibiyet aldı. Dalymount Park’ta konuk ettikleri Drogheda United’ı 5-0 mağlup etmeyi başardılar. İrlanda Premier Lig’te son haftalarda ciddi puanlar toplayan Bohemians, son 4 maçta 10 puan toplamayı başardı. İyi bir çıkış yakaladılar ve İrlanda Premier Lig’te 5. Sıraya kadar yükseldiler. İlk 3 umutları da iyice artmış durumda. Bu hafta lider Shamrock ile karşılaşacaklar. Geçen hafta Drogheda United karşısında 4 gol atan Georgie Kelly, bu sezon attığı 10 golle, Bohemians’ın en dikkat çeken oyuncusu.

Shamrock Lider Konumda

Shamrock, İrlanda Premier Lig’te liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Waterford deplasmanında 4-1 kazanmayı başardılar. Bir önceki hafta Finn Harps karşısında bıraktıkları 2 puanı telafi eden Stephen Bradley’in ekibi, en yakın takipçisi St. Patrick’in 3 puan önünde. Ligin en golcü takımlarından biri olan Shamrock, aynı zamanda deplasman karnesi en iyi olan takım konumunda. Bu hafta Bohemians’a konuk olacak Shamrock’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Bohemians – Shamrock Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalymount Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Liam Burt, Dawson Devoy, Conor Levingston, Andy Lyons, Ror Feely, Alistair Coote, Georgie Kelly, Ross Tierney

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Sean Gannon, Liam Scales, Lee Grace, Joey O Brien, Rory Gaffney, Roberto Lopes, Garry O’Neill, Daniel Mandroiu, Aaron Greene, Graham Burke

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Bohemians, geçen hafta 5 gollü bir galibiyet aldı. Shamrock’ta deplasmanda en fazla gol atan takımlardan biri. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR , Oran 1.66

Bets10Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor