Ekvador Peru İddaa Tahmini 24.06.2021

COPA America B Grubu 3. Maçında, Ekvador ile Peru karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele sat 00.00’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Ekvador Peru arasında oynanacak olan karşılaşmanın jetbahis oranları şu şekilde. Ekvador kazanır 2.35, beraberlik 3.10, Peru kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Ekvador Galibiyet Peşinde

Ekvador, Gustafo Alfaro yönetiminde henüz galibiyet almayı başaramadı. COPA America B Grubunda 2 maça çıkan Ekvador, Kolombiya’ya 1-0 mağlup olurken, Venezuela ile de 2-2 berabere kaldı. Venezuela karşısında 2 kez öne geçtikleri maçta, skoru koruyamadılar ve uzatma dakikalarında yedikleri golle 1 puana razı oldular. Kalan 2 maçta, Peru ve Brezilya ile karşılaşacaklar. Özellikle gruptan çıkamları adına Peru karşısında kazanmaları çok önemli.

Peru Umutlu

Ricardo Gareca’nın öğrencileri, 3 gün önce sürpriz bir galibiyet almıştı. Kolombiya’yı 2-1 ile geçtiler ve grupta ilk galibiyetine ulaştılar. COPA America’ya Brezilya karşısında aldığı 4-0’lık mağlubiyet ile başlayan Peru, Kolombiya galibiyeti ile gruptan çıkma umutlarını korudu. Grupta ilk 4 bir üst tura yükseliyor ve Peru’nun bugün alacağı 1 puanın bile önemi son derece büyük.

Maç Bilgileri

Ekvador – Peru Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 00.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pedro Ludovico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ekvador'un ilk 11’i Belli mi?

Ekvador’un muhtemel kadrosu: Alexander Dominguez, Xavier Arrega, Pervis Estupinan, Robert Arboleda, Moises Caicedo, Pedro Perlaza, Jhegson Mendez, Adolfo Munoz, Angel Mena, Renato Ibarra, Michael Estrada

Peru'nun ilk 11’i Belli mi?

Peru’nun muhtemel kadrosu: Pedro Gallese, Aldo Corzo, Renato Tapia, Luis Abram, Anderson Santamaria, Yoshimar Yotun, Christian Cueva, Pedro Aquino, Edison Flores, Andre Carrillo, Gianluca Lapadula

İddaa Tahmini

Ekvador’un gruptan çıkmak için son şansları. İlk 2 maçta galibiyet alamadılar. Peru karşısında, Enner Valencia önderliğinde kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.98

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ekvador, yine kazanamadı. Grupta oynadıkları 3. maçtan da galibiyet çıkartamadılar.