Galler Danimarka Bahis Tahmini 26.06.2021

EURO 2020’de son 16 turu maçları oynanacak. Galler ile Danimarka’nın karşı karşıya geleceği mücadele saat 19.00’da start alacak. Karşılaşmayı TRT 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Galler ile Danimarka zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Galler galibiyetinin 4.30, beraberlik tercihinin 2.80, Danimarka galibiyetinin ise 1.61 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Galler Sürpriz Yaptı

Galler, EURO 2020’nin sürpriz takımlarından biri oldu. A Grubun kağıt üzerinde en zayıf halkası olarak gösteriliyorlardı ama grupta oynadıkları 3 maçta 4 puan topladılar ve grubu 2. Sırada tamamladılar. Grubun ilk maçında İsviçre ile 1-1 berabere kalan Galler, grubun ikinci maçında ise Türkiye’yi 2-0 ile geçtiler. Türkiye karşısında baştan sona dek üstün bir performans sergileyen Galler, haklı bir galibiyet aldı. Grubun son maçında ise İtalya’ya 1-0 kaybetmelerine rağmen gruptan çıkmayı başardılar. EURO 2020’de son 16 turun katılan Galler, Danimarka ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Galler’de Ethan Ampadu’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Danimarka’da Hedef Çeyrek Final

Danimarka, grupta aldığı tek galibiyet ile EURO 2020’de son 16 turuna katılmayı başardı. EURO 2020’de B Grubunda boy gösteren Kasper Hjulmand’ın öğrencileri, Finlandiya, Belçika ve Rusya ile karşı karşıya geldi. İlk 2 maçta Finlandiya’ya 1-0, Belçika’ya ise 2-1 kaybettiler. İlk 2 maçta puan alamayan Danimarka, grubun son maçında Rusya ile karşılaştı. Rusya maçı öncesinde grupta son sırada yer alan Danimarka, Rusya’yı 4-1 mağlup etmeyi başardı ve grubu 2. Sırada tamamlayarak son 16 turunun yolunu tuttu. Son 16 turunda Galler ile karşılaşacak olan Danimarka’nın turu geçmesini bekliyorum. Kadrolarında Braithwaite, Yussuf Poulsen, Delaney, Höjbjerg gibi kaliteli isimler var.

Maç Bilgileri

Galler – Danimarka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Amsterdam Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galler’de Ethan Ampadu’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Hennessey, Lockyer, Davies, Joe Rodon, Levitt, Morrell, Daniel James, Connor Roberts, Aaron Ramsey, Gareth Bale, Kieffer Moore

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jakim Mahle, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Thomas Delaney, Daniel Wass, Jonas Older Wind, Pierre Emile Höjbjerg, Mathies Jensen, Martin Braithwaite, Yussuf Poulsen

İddaa Tahmini

Danimarka, turun favorisi. Kadro kaliteleri Galler’den daha iyi. Rusya karşısında da farklı bir galibiyet alarak moral buldular. Galler engelini geçmelerini bekliyorum. Danimarka kazanır ve çeyrek finale yükselir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Danimarka, gol olup yağdı. Galler’i 4-1 mağlup ettiler ve çeyrek finale yükselmeyi başardılar.