Belçika Portekiz Bahis Tahmini 27.06.2021

EURO 2020 son 16 turunda heyecan sürüyor. Belçika ile Portekiz’in karşı karşıya geleceği müacadele, saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Belçika ve Portekiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Belçika kazanır 2.50, beraberlik 3.15, Portekiz kazanır ise 3.15 olarak açıklanmış.

Belçika Doludizgin

Belçika, yoluna doludizgin devam ediyor. EURO 2020’de B Grubunda mücadele eden Belçika, grupta Danimarka, Finlandiya ve Rusya ile karşı karşıya geldi. Grupta oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Roberto Martinez’in öğrencileri, son 16 turuna katılmayı başardı. Grubun ilk maçında Rusya’yı 3-0 ile geçmişlerdi. İkinci maçta ise Danimark karşısında 1-0 geriye düşen Belçika, ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 2-1 kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi. Grubun son maçında ise Finlandiya karşısında da 2-0 kazanan Belçika, 9 puan ile grubunu lider tamamladı. Son 16 turunda Portekiz ile karşılaşacak olan Belçika’nın en büyük kozları, Romelu Lukaku ve Kevin De Bruyne olacak.

Portekiz Tur Peşinde

Portekiz, EURO 2020’de ölüm gruba düşmüştü. Grupta Almanya, Fransa ve Macaristan ile karşı karşıya geldiler. Grupta sadece 1 galibiyet alabilen Fernando Santos’un öğrencileri, topladığı 4 puan ile grubu 3. Sırada tamamladı. En iyi 3. Olarak gruptan çıkan Portekiz, son 16 turunda Belçika ile eşleşti. Grubun son maçında ise Fransa ile karşı karşıya gelen Portekiz, son şampiyona karşı iyi bir mücadele sergiledi. Cristiano Ronaldo’nun golleriyle 1 puan almayı başaran Portekiz, bu sayede son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Grupta tek mağlubiyetini Almanya’ya karşı alan Portekiz, Macaristan karşısında da 3-0 kazanmayı başarmıştı.

Maç Bilgileri

Belçika – Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Courtois, Alderweireld, Vermaelen, Boyata, Castagne, Axel Witsel, Tielemans, Eden Hazard, Thorgan Hazard, Dries Mertens, Lukaku

Portekiz'in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Patricio, Ruben Dias, Raphael Guerreiro, Rui Fonte, Nelson Semedo, William Carvalho, Bernardo Silva, Danilo Pereira, Bruno Fernandes, Diojo Jota, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

İki takımda EURO 2020’de bol gollü maçlar çıkarttı. Portekiz ve Belçika, grupta oynadığı tüm karşılaşmalarda gol bulmayı başardı. Yine benzer bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Belçika, beklentileri boşa çıkartmadı. Son şampiyon Portekiz’i 1-0 mağlup ettiler ve çeyrek finalin yolunu tuttular.