Juventude Flamengo İddaa Tahmini 27.06.2021

Brezilya Serie A’da Pazar gününün ilk maçı. Juventude evinde, Flamengo’yu konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Juventude ile Flamengo zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Juventude galibiyetinin 8.00, beraberlik tercihinin 4.50, Flamengo galibiyetinin ise 1.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Juventude’den Tek Galibiyet

Juventude, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atletico Mineiro deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Peixoto’nun golüyle öne geçen Juventude, 85’te yediği golle 1 puana razı oldu. Bu sezon Brezilya Serie A’nın yeni takımlarından biri olan Juventude, sadece 1 galibiyet alabildi. Tek galibiyetini 2 hafta önce Sport Recife karşısında aldılar. Bu hafta Flamengo’yu konuk edecek olan Juventude’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Flamengo Favori Taraf

Flamengo, sezona iyi başlayan takımlardan biri. Brezilya Serie A’da oynadıkları 4 karşılaşmada 3 galibiyet almayı başardılar ve topladıkları 9 puan ile 8. Sırada bulunuyorlar. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Fortaleza’yı 2-1 ile geçtiler. Bruno Henrique’nin golleriyle 3 puanı alan Flamengo, bu hafta Juventude deplasmanına konuk olacak. Rakiplerine nazaran 2 maçı eksik olan Flamengo, bu hafta Juventude deplasmanında kazanırsa, 2. Sıraya kadar yükselme ihtimali doğacak. Flamengo’da Thiago Maia ve Cesar Dutra’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Juventude – Flamengo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfredo Jaconi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Flamengo’da Thiago Maia ve Cesar Dutra’nın sakatlıkları bulunuyor.

Juventude'nin ilk 11’i Belli mi?

Juventude’nin muhtemel kadrosu: Marcelo Carne, Michel Macedo, Rafel Forster, William Matheus, Matheus Jesus, Paulo Boia, Matheus Peixoto, Elton, Wescley, Lopes Moura, Vitor Mendes

Flamengo'nun ilk 11’i Belli mi?

Flamengo’nun muhtemel kadrosu: Diego Alves, Filipe Luis, Rodrigo Caio, Matheuzinho, Pedro, Willian Aarao, Gerson, Diego, Michael, Bruno Henrique, Vitinho

İddaa Tahmini

Flamengo’nun hata yapacağını düşünmüyorum. Juventude, güven vermiyor. Bruno Henrique önderliğinde Flamengo, yine kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.30

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventude, sezonun 2. galibiyetini aldı. Flamengo’yu 1-0 mağlup ettiler ve haftanın sürprizlerinden birine imza attılar.