Günün İddaa Kuponu 28.06.2021

28 Haziran Pazartesi günü için en güvendiğim 3 maçı sizler için derledim. Günün banko kuponu karşınızda. Bol şanslar dilerim.

Venezuela – Peru: KGVAR, 1.83 (iddaa) – 2.10 (bets10) ; Venezuela, geçtiğimiz hafta Ekvador karşısında sürpriz bir beraberlik aldı. Grupta henüz galibiyetleri yok ama son 2 maçta aldıkları 2 beraberlik ile gruptan çıkma umutlarını son maça taşımayı başardılar. Grubun ilk maçında Brezilya’ya 3-0 kaybeden Venezuela, bu mağlubiyetin ardından Kolombiya ile 0-0, Ekvador ile de 2-2 berabere kaldı. Grubun son maçında Peru ile karşılaşacak olan Venezuela’ya galibiyet yetecek. Eğer Ekvador mağlup olur, Venezuela 1 puan alırsa, Venezuela yine gruptan çıkacak. Peru, 4 gün önce Ekvador ile 2-2 berabere kalmıştı. 2-0 geriye düştükleri maçta, Lapadula ve Carrillo’nun golleriyle 1 puanı almayı başardılar. Grupta oynadığı 3 maçta 3 puan toplayan Ricardo Gareca’nın öğrencileri, bugün 1 Venezuela karşısında 1 puan alırsa, gruptan çıkmayı garantileyecek. COPA America B Grubunda 3 maçta da kalesini gole kapatamayan Peru, 3 maçta tam 7 gol yedi. Venezuela karşısında Peru’nun puan alarak, gruptan çıkacağını düşünüyorum. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Venezuela, geçen hafta Ekvador karşısında iyi bir performans ortaya koydu. Hücumda etkiliydiler. Ekvador, grupta oynadığı tüm maçlarda kalesinde gol gördü. Her iki takımında gol bulacağı bir maç olabilir.

Hırvatistan – İspanya: MS 2, 1.43 (iddaa) – 1.65 (bets10) ; Hırvatistan, EURO 2020’de grup aşamasında pek parlak bir performans gösteremedi. Grupta oynadıkları 3 maçta 4 puan topladılar ve grubu 2. Sırada tamamladılar. Lider İngiltere’nin ardından 2. Sırada yer alan Hırvatistan, grupta tek galibiyetini İskoçya karşısında 3-1’lik skor ile almıştı. İlk 2 maçta İngiltere’ye 1-0 kaybeden Hırvatistan, grubun ikinci maçında ise Çekya ile 1-1 berabere kaldı. İskoçya’yı 3-1 ile geçerek gruptan çıkmayı başaran Hırvatistan, son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Son 16 turunda İspanya ile karşılaşacak Hırvatistan’ın işi hiç kolay değil. İspanya, EURO 2020’de E Grubunda mücadel etti. Grupta İsveç, Slovakya ve Polonya ile karşılaşan İspanya, 3 maç sonunda 5 puan topladı ve grubunu namağlup 2. Sırada bitirerek, son 16 turun katılmaya hak kazandılar. Grubun ilk 2 maçında beklenmedik puan kayıpları yaşayan İspanya, İsveç ile 0-0, Polonya ile de 1-1 berabere kalmıştı. Grubun son maçında Slovakya’ya patlayan İspanya, rakibini 5-0 mağlup ederek, turnuvanın en farklı galibiyetini aldı ve son 16 turuna katıldı. Son 16 turunda D Grubunu 2. Sırada tamamlayan Hırvatistan ile karşılaşacaklar. Hırvatistan’ın sürpriz yapabileceğini düşünmüyorum. İspanya, kaliteli ve dinamik bir takım. Slovakya galibiyetinin vermiş olduğu moralle, Hırvatistan karşısında da kazanmayı başarırlar.

Fransa – İsviçre: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.58 (bets10) ; Fransa’da moraller yerinde. EURO 2020’nin en zor grubuna düşen Fransa, gruptan lider çıkmayı başardı. F Grubunda Almanya, Macaristan ve Portekiz ile karşılaşan Fransa, topladığı 5 puan ile grubu lider tamamladı ve son 16 turuna katıldı. Grupta tek galibiyetini Almanya karşısında alabilen Fransa, Macaristan ve Portekiz ile de berabere kaldı. Son şampiyon Fransa, EURO 2020’nin favorileri arasında gösteriliyor ve son 16 turunda karşılaşacakları İsviçre’yi rahat geçmeleri bekleniyor. Benzema ve Mbappe ikilisini, İsviçre’nin tutabilmesi son derece zor. İsviçre, bildiğimiz gibi A Grubunda tek galibiyet almıştı. Grubun son maçında Türkiye’yi 3-1 mağlup ettiler ve grupta ilk galibiyetini aldılar. Xherdan Shaqiri’nin önderliğinde 3 puanı alan İsviçre, topladığı 4 puan ile grubu 3. Sırada tamamladı. En iyi 3. Olarak gruptan çıkan İsviçre, grupta oynadığı ilk maçta, Galler ile 1-1 berabere kalırken, İtalya’ya ise 3-0 kaybetmişti. Grupta oynadıkları 3 maçta da kalesini gole kapatamadılar. Savunma anlamında sorunlu bir takım olduklarını belirtelim. Son 16 turunda Fransa ile karşılaşacak olan İsviçre’nin turu geçme şansı oldukça düşük. Vladimir Petkovic ve öğrencileri adına, EURO 2020’nin sonunun geldiğini düşünüyorum. Mbappe ve Benzema ikilisi, iyi bir uyum yakaladı. İsviçre’nin direnmesi zor. Fransa’dan kolay bir galibiyet bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.66

Bets10 Bahis Oranı: 5.47