İngiltere Almanya İddaa Tahmini 29.06.2021

EURO 2020 son 16 turu devam ediyor. İngiltere ile Almanya’nın karşı karşıya geleceği mücadele saat 19.00’start alacak. Mücadelenin TRT 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

İngiltere ve Almanya arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İngiltere kazanır 2.55, beraberlik 3.30, Almanya kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

İngiltere Gol Yemiyor

İngiltere, EURO 2020’de D Grubunda yer aldı. Grupta İskoçya, Hırvatistan ve Çekya ile karşı karşıya geldiler. Grupta oynadığı 3 maçta 7 puan toplayan Gareth Southgate’in öğrencileri, grubunu lider tamamladı. Üstelik bu 3 maçta savunma anlamında da iyi işler yapan İngiltere, EURO 2020’de henüz kalesinde gol görmedi. Hırvatistan ve Çekya’yı 1-0 ile geçen İngilizler, İskoçya ile de golsüz berabere kalmıştı. Son 16 turunda Almanya ile karşılaşacak olan İngiltere, turun favorisi olarak gösteriliyor. EURO 2020’de İngiltere’nin oynadığı 3 karşılaşmanın hem karşılıklı gol yok, hem ise 2.5 gol altı şeklinde sonuçlandığını belirtelim.

Almanya Çeyrek Final Peşinde

Almanya, bildiğimiz gibi EURO 2020’de F Grubunda mücadele etti. Grupta Fransa, Portekiz ve Macaristan ile karşı karşıya geldiler. Grubun ilk maçında Fransa’ya 1-0 kaybeden Almanya, grubun ikinci maçında ise Portekiz’i 4-2 ile geçti. Fransa mağlubiyetini bir nevi telafi ettiler diyebiliriz. Grubun son maçında ise Macaristan ile karşılaşan Almanya, 2 kez geriye düşmesine rağmen sahadan 1 puan ile ayrıldı. 3 maç sonunda 4 puan toplayan Joachim Löw’ün ekibi, grubu 2. Sırada tamamladı ve son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Son 16 turunda İngiltere ile karşı karşıya gelecekler.

Maç Bilgileri

İngiltere – Almanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere'nin11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Luke Shaw, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Raheem Sterling, Harry Kane

Almanya'nın ilk 11’i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Hector, Tah, Joshua Kimmich, Robin Gosens, Toni Kroos, Kai Havertz, Goretzka, Serge Gnabry, İlkay Gündoğan, Thomas Müller

İddaa Tahmini

Almanya, özellikle savunmada güven vermiyor. İngiltere’de cezayı kesebilecek çok önemli ayaklar var. Tempolu ve gollü bir maç beklentim var. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.20

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sterling ve Kane’nin golleri, İngiltere’ye galibiyet getirdi. Almanya’yı 2-0 ile geçerek çeyrek finale yükseldiler.