Günün İddaa Kuponu 29.06.2021

EURO 2020 Son 16 Turu ve Copa America A Gurubu’nda sahne alacak maçları kupon olarak hazırladım. 29 Haziran Salı günü kazanmanız dileğiyle.

İngiltere – Almanya: İY 0, 1.87 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Wembley Stadı’nın ev sahipliği yapacağı EURO 2020 Son 16 Turu mücadelesinde, İngiltere ile Almanya kozlarını paylaşacak. 29 Haziran Salı günü Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alacak maçın yayın ekranı TRT 1. İngiltere Milli takımı, EURO 2020 Elemeleri A Gurubu’nu 7 galibiyet, 1 mağlubiyetle lider tamamlamış ve EURO 2020 D Gurubu’nda, Hırvatistan, Çekya ve İskoçya ile eşleşmişti. Elemelere attığı 37 golle damga vuran İngilizler, D Gurubu’nda çıktığı 3 maçta sadece 2 gol bulabildi. Çekya ve Hırvatistan karşısında Sterling’in golleriyle 1-0’lık galibiyetler alan Gareth Southgate’in öğrencileri, İskoçya ile 0-0 berabere kalarak guruptan namağlup lider çıkmayı başardı. Savunmadaki başarısıyla dikkat çeken İngiltere, kendisini EURO 2020’ye taşıyan etkili hücum performansından ise 3 maçta da uzak kaldı. Elemelerin en üretken ismi Harry Kane, EURO 2020’de henüz golle tanışmadı. Turnuvanın ev sahipleri arasında yer alan İngiltere, 7 maçın 6’sını iç sahada oynama avantajıyla EURO 2020 Son 16 Turu’nda boy gösterecek. Avrupa Şampiyonasında İspanya ile birlikte en fazla şampiyonluğu bulunan Almanya Milli takımı, tecrübeli teknik adamı Joachim Löw yönetiminde son turnuva performansını sergiliyor. EURO 2020’nin sona ermesiyle birlikte Löw ile yollarını ayıracak olan Panzerler, turnuvanın en zorlu gurubunu 2. sırada tamamlamayı başardı. Fransa’ya şansız bir golle 1-0 mağlup olmasının ardından, son Avrupa şampiyonu Portekiz’i 1-0 geriden gelerek 4-2 mağlup eden Almanya, bu galibiyetle birlikte üst tur kapsını aralarken, Macaristan ile 2-2 berabere kalarak Fransa’nın ardından gurubu 2. sırada tamamladı. Almanya savunması gurup aşamasında önemli zafiyetler verirken, hücum hattında üretken bir oyun sergileyen ekip, savunmadaki hatalarını golcüleriyle telafi etti diyebiliriz. Gosens, Havertz, ve Goretzka ile hücum hattında etkili olmayı başaran Almanya, iyi bir sezon geçiren Sane, İlkay ve Kimmich’ten henüz beklenilen katkıyı alamadı. Rakibi İngiltere gibi guruptan istediğini alsa da, oyun olarak beklenileni karşılayamayan ekip, Son 16 Turu’nda sonuca etkili bir futbolla gitmek istiyor. EURO 2020’de Son 16 Turu erken final niteliğinde bir maça sahne olacak. Favoriler arasında yer alan İngiltere ve Almanya’nın, bu zorlu maçın ilk yarısını beraberlikle tamamlayacağını düşünüyorum.

İsveç – Ukrayna: 01 (Ç), 1.22 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; 29 Haziran Salı günü EURO 2020 Son 16 Turu‘nda, İsveç ile Ukrayna karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00‘da sahne alacak mücadeleyi, TRT 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. EURO 2020 E Gurubu’na kağıt üzerinde en zayıf halkalardan biri olarak başlayan İsveç Milli takımı, 3 maç sona erdiğinde gurubu namağlup lider tamamlamayı başarırken, Son 16 Turu’na geldiğimiz EURO 2020 serüveninde en büyük sürprize imza attı. İspanya karşısında alınan 0-0’lık beraberlikle başlayan yükseliş, 1-0’lık Slovakya ve 3-1’lik Polonya galibiyetleriyle devam etti. 7 puanla lider olmayı başaran ve İspanya’yı gerisinde bırakan İsveç, lider olmanın avantajıyla birlikte Ukrayna’nın rakibi oldu. Emil Forsberg 270 dakika sonunda maç başına 1 gol ortalamasıyla oynarken, Isak beklenilen skor katkısını vermeyi başaramasa da, hücum hattındaki etkili performansıyla İsveç’in önemli silahlarından biri oldu. EURO 2020 C Gurubu’nda, Hollanda, Avusturya ve Kuzey Makedonya ile mücadele veren Ukrayna Milli takımı, sadece son sırada yer alan ve ilk kez Avrupa Şampiyonasında mücadele eden Kuzey Makedonya karşısında maç kazanmayı başarırken, Hollanda ve Avusturya karşısında ise tek farklı mağlubiyetler aldı. Ukrayna cephesinde, Yaremchuk ve Yarmolenko, 2’şer golle takımı adına skor üretmeyi başaran isimler arasında yer alırken, Andriy Shevchenko’nun öğrencileri, savunma zafiyetleriyle İsveç maçı öncesi güven vermedi. En iyi 3.’ler arasında yer alarak üst tura çıkan Ukrayna’nın, EURO 2020 serüveninde sona yaklaştığını düşünüyorum. İsveç’in harika performansını Son 16 Turu’nda sürdüreceğini, ve Ukrayna karşısında 90 dakika sonunda galibiyet adına yeterli olamasa dahi, kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

Bolivya – Arjantin: H2, 1.30 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; Copa America A Gurubu‘nun son sırasında yer alan Bolivya, 29 Haziran Salı günü, lider Arjantin ile karşılaşacak. Türkiye saati ile 03:00‘da sahne alacak maçın yayın ekranı Haber Global. Bolivya Milli takımı, Copa America A Gurubu’nda çıktığı 3 maçın tamamında mağlup olurken, turnuvaya erken veda etti. Arjantin, Paraguay, Şili ve Uruguay ile aynı gurupta mücadele eden Bolivya, 3 maçın 2’sinden farklı mağlubiyetlerle ayrılırken, sadece Şili karşısında 1-0’lık skorla kaybetti. 3 maç sonunda 1 golü bulunan ev sahibi, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Turnuvada hedefi matematiksel olarak sona eren Cesar Farias ve öğrencileri, gurubu lider Arjantin karşısında noktalayacak. Copa America A Gurubu’nda, Lionel Scaloni önderliğinde mücadele eden Arjantin Milli takımı, 3 maç sonunda 7 puana ulaşırken, gurupta zirveyi ele geçirdi. Şili karşısında ilk hafta Messi’nin harika frikik golüyle 1-0 öne geçen ekip, galibiyete çokça yaklaştığı mücadelede, gol fırsatlarını cömertçe harcarken, 1-1’lik beraberliğe razı geldi. Paraguay ve Uruguay karşısında ise hataya yer vermeyen Arjantin, 1-0’lık galibiyetlerle birlikte üst turu garanti altına alırken, son hafta hedefsiz Bolivya karşısında kazanarak liderliği de garantileme şansına sahip. Gurubun en etkili takımı, Bolivya karşısında galibiyetin mutlak favorisi. Gurubun ve turnuvanın favorisi Arjantin, guruba erken veda eden Bolivya karşısında kazanarak liderliği garantilemek istiyor. Arjantin zayıf halka karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.96

Bets10 Bahis Oranı: 4.07