Günün İddaa Kuponu 02.07.2021

EURO 2020’de Çeyrek Final heyecanı 2 Temmuz Cuma günü başlarken, fikstürde yer alan 2 mücadeleyi kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Belçika – İtalya: İY 0, 1.81 (iddaa) – 1.94 (bets10) ; EURO 2020‘de Çeyrek Final heyecanı 30 Haziran Cuma günü başlarken, günü son maçında turnuvanın iki favorisi, Belçika ile İtalya karşı karşıya gelecek. TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 22:00. Belçika Milli takımı EURO 2020’de harika bir performans ortaya koyarken, şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan ekipte, Kevin de Bruyne ve Eden Hazard’ın sakatlıkları şok etkisi yarattı. İki yıldızın durumları maç saatinde belli olacak. EURO 2020 B Gurubu’nda, Danimarka, Finlandiya ve Rusya engellerini galibiyetle aşmayı başaran Belçika, elemelerden itibaren Avrupa Şampiyonası kapsamında çıktığı bütün maçları kazandı. Son 16 Turu’nda son şampiyon Portekiz ile karşı karşıya gelen Roberto Martinez’in öğrencileri, Thorgan Hazard’ın enfes golüyle 1-0 galip tamamladı. Beklenilen aksine savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyan Belçika, EURO 2020 serüveninde en savunma ağırlıklı performansını sergilerken, Portekiz’den istediğini aldı. Lukaku kozunu guruplardan itibaren harika kullanan ev sahibi, yıldız golcüden 3 gol katkısı alırken, rakip savunmaları fazlasıyla yıprattı. Kevin de Bruyne’nin yokluğunda gurubun ilk haftası Rusya’yı mağlup etmeyi başaran Belçika, aynı başarıyı İtalya karşısında da gösterecek güçte. EURO 2020’nin favorilerinden İtalya Milli takımı, Son 16 Turu’nda Avusturya ile karşılaşırken, normal süresi 0-0’lık beraberlikle sonuçlanan mücadeleyi, uzatma dakikalarında Chiesa ve Pessina’nın golleriyle 2-1 galip tamamladı. Maç boyunca hücum hattından istediği verimi almayı başaramayan Roberto Mancini’nin öğrencileri akan oyunda iyi savunma performansı sergilerken, duran toplarda ise önemli zafiyetler yaşadı. EURO 2020 A Gurubu’nda, Türkiye, Galler ve İsviçre’yi 3 maçta da mağlup etmeyi başaran İtalya, guruplara hücum hattındaki etkisiyle damga vururken, son maçta skor üretmekte zorlandı. Oyuna sonradan giren isimlerle skoru lehine çeviren ekip, kadro derinliğini iyi kullandı. Oyun kalitesi son maçta düşse de, İtalya kazanma alışkanlığını sürdürdü. 11 maçtır kalesinde gole izin vermeyen, Avusturya maçının normal süresini ise gol yemeden tamamlayan İtalya, Çeyrek Final Turu’nda, EURO 2020’nin en güçlü hücum hattına sahip Belçika karşısına çıkacak. EURO 2020’de harika performanslar sergileyen ve galibiyetten vazgeçmeyen Belçika ile İtalya’nın, bu zorlu maçta daha temkinli bir futbol sergileyeceğini ve ilk yarıyı beraberlikle tamamlayacağını düşünüyorum.

İsviçre – İspanya: MS 2, 1.52 (iddaa) – 1.71 (bets10) ; İsviçre ile İspanya, Saint-Petersburg Stadı’nda Çeyrek Final maçına çıkıyor. 30 Haziran Cuma günü sahne alacak olan EURO 2020 mücadelesi, Türkiye saati ile 19:00‘da, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. İsviçre Milli takımı EURO 2020’de yoluna Çeyrek Finalist olarak devam ederken, son Dünya Kupası şampiyonu Fransa karşısında 3-1’den gelen geri dönüş ve penaltı atışlarıyla gelen galibiyet, Vladimir Petkovic ve öğrencilerini tarihi bir başarıya taşıdı. İsviçre cephesinde Seferovic attığı 2 golle harika bir performans ortaya koyarken, kaleci Sommer 3 gole engel olamasa da, Fransa karşısında harika bir maç çıkarttı ve son penaltıyı kurtararak galibiyetin baş mimarları arasına girdi. EURO 2020 A Gurubu’nda, Türkiye, İtalya ve Galler ile mücadele eden İsviçre, 4 puanla gurubu tamamlarken, sadece Türkiye karşısında kazanabildi. En iyi 3.’ler arasında Son 16 biletine ulaşan ekip, guruplarda istediği başarıyı yakalayamasa da, EURO 2020’nin favorisi Fransa karşısında büyük bir sürprizle, tarihi bir geri dönüşe imza attı. EURO 2020 E Gurubu’na istediği gibi bir başlangıç yapamayan İspanya, ilk 2 haftayı 1 gol ve 2 puanla tamamlarken, Slovakya maçıyla birlikte yükselişe geçti ve Çeyrek Finalist oldu. Luis Enrique’nin öğrencileri, Slovakya karşısında 5-0’lık galibiyete uzanırken, Son 16 Turu’nda Hırvatistan’ı uzatmalarla birlikte 5-3 mağlup etti. İspanya kaleci Simon büyük bir hatayla 20. Dakikada takımını 1-0 geriye düşürürken, pas oyunundan vazgeçmeyen ve topa hakim olan İspanya, Sarabia, Azpilicueta ve Torres’in golleriyle skoru 3-1’e getirdi. Bitime 5 dakika kala skor 3-3’e gelirken, savunma ve kaleci büyük hatalarıyla İspanya’yı elenme tehlikesine taşıdı. Uzatmalarda sahadaki 11 kişi de daha iyi oynarken, İspanya Milli takımı Morata ve Oyazabal’ın golleriyle kazandı. Sarabia harika bir turnuva geçirirken, ilk 2 maçta istediği hücum katkısını alamayan İspanya, Çeyrek Final öncesi üretken futboluyla dikkat çekiyor. Tüm aksiliklere rağmen galibiyetten vazgeçmeyen Enrique ve öğrencileri, EURO 2020’de adım adım yükselen bir performans grafiği ortaya koydu. Tarihi bir başarı alan İsviçre, Fransa maçıyla fazlasıyla yorulurken, ev sahibinde kadro derinliği oldukça kısıtlı. Adım adım performansını üst seviyeye taşıyan İspanya’nın, 90 dakika sonunda Yarı Final bileti alacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.75

Bets10 Bahis Oranı: 3.31