Hacken AIK Stochkolm İddaa Tahmini 04.07.2021

İsveç Allsvenskan’da Pazar günü 4 maç var. Bültenin ilk maçında Hacken evinde, AIK Stockholm ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Hacken ve AIK Stockholm arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Hacken kazanır 2.45, beraberlik 3.25, AIK Stockholm kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Hacken’dan İlk Galibiyet

Hacken, İsveç Allsvenskan’da ilk galibiyetini aldı. Bravida Arena’da konuk ettikleri Varbergs’i 3-1 mağlup eden Hacken, bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşamış oldu. İsveç Allsvenskan’da 8 maça çıkan Andreas Alm’ın ekibi, topladığı 6 puan ile ligin dibinde yer alıyor. Son haftalarda önemli puanlar toplayan Hacken, toparlanma sinyalleri vermeye başladı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri AIK Stockholm karşısında da sürpriz arayacaklar.

AIK Stockholm Takipte

AIK Stockholm, zirve takibini sürdürüyor. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son maçta Mjallby ile 2-2 berabere kalmışlardı. Nicolas Stefanelli’nin 2 golüyle 1 puanı kurtaran AIK Stocholm, İsveç Allsvenskan’da üst üste  3 maçtır kaybetmiyor. Lider Malmö’nün 6 puan gerisinde 3. Sırada yer alıyorlar. Bu sezon Friends Arena’da 5 maçta mağlubiyet yaşamayan AIK Stockholm, deplasmanda ise sadece 1 galibiyet alabildi.

Maç Bilgileri

Hacken – AIK Stockholm Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Johan Hammar, Joona Toivio, Elohar Godswill, Oskar Sverrrison, Martin Olsson, Gustav Berggren, Erik Friberg, Tobias Heintz, Patrik Walemark, Alexander Jeremejeff

AIK Stockholm'un ilk 11’i Belli mi?

AIK Stockholm’un muhtemel kadrosu: Budimir Janosevic, Erick Ouma Otieno, Mikael Lustig, Alexander Milosevic, Sotirios Papagiannopoulos, Sebastian Larsson, Tom Strannegard, Bilal Hussein, Saku Ylatupa Henok Goitom, Nicolas Stefanelli

İddaa Tahmini

AIK Stocholm, maçın favorisi. Hacken, ligin dibinde yer alıyor. AIK Stocholm’un kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.35

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hacken, haftayı 3 puan ile kapattı. AIK Stockholm’u iç sahada 2-1 mağlup ettiler.