Varbergs Kalmar İddaa Tahmini 04.07.2021

İsveç Allsvenskan’da alt sıralarda yer alan Varbergs iç sahada, Kalmar ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak olup nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Varbergs ile Kalmar zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Varbergs galibiyetinin 3.15, beraberlik tercihinin 3.05, Kalmar galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Varbergs Alt Sıralarda

Varbergs, İsveç Allsvenskan’da alt sıralardan kurtulamıyor. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Hacken’a 3-1 kaybettiler. Lig sonuncusu Hacken’a mağlup olan Varbers, bu sezon 5. Mağlubiyetini yaşadı. 8 hafta sonunda sadece 2 galibiyeta labilen Varbergs, 7 puan ile play out hattında yer alıyor. Son haftalarda skor üretmekte sorun yaşamayan Varbergs’in İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 7 karşılaşmada da karşılıklı goller çıktı. Maç öncesinde Varbergs’te Luke Le Roux ve Jean Carlos de Brito kart cezalısı.

Kalmar Deplasmanda Atıyor

Kalmar, sezonun flaş takımlarından biri diyebiliriz. İsveç Allsvenskan’da ilk 6 haftada mağlubiyet yaşamamışlardı. Sezonun ilk yenilgisini Malmö deplasmanında yaşadılar. Bu sezon sadece 1 mağlubiyeti bulunan Kalmar, topladığı 13 puan ile 5. Sırada yer alıyor. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son karşılaşmada Hammarby’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Bu sezon deplasmanda oynadığı tüm karşılaşmadalar gol bulmayı başaran bir Kalmar var.

Maç Bilgileri

Varbergs – Kalmar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Paskbergsvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Varbergs’te Luke Le Roux ve Jean Carlos de Brito kart cezalısı.

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Philip Martensson, Jon Birkfeldt, Jean Carlos de Bruto, Anton Liljeback, Adama Fofana, Albin Winbo, Tashreeq Matthews, Albin Mörfelt, Joakim Lindner, Luke Le Roux, Robin Simovic

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Lucas Hagg Johansson, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, Doug Bergqvist, Jonathan Ring, Piotr Johansson, Oliver Berg, Romarinho, Nils Froling

İddaa Tahmini

İki takımda hücumda üretken. Kalmar, bu sezon 4 deplasman maçında da gol bulmayı başardı. Öte yandan Varbergs’in son 7 karşılaşması da karşılıklı gol var şeklinde bitti. Yine benzer bir maç bekliyorum. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. İki takımda skor üretti. Gol var tercihimiz kazandı.