Uruguay Kolombiya İddaa Tahmini 04.07.2021

COPA America’da çeyrek final maçları devam ediyor. Uruguay ile Kolombiya’nın karşı karşıya geleceği mücadele saat 01.00’da başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Uruguay ve Kolombiya arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Uruguay kazanır 2.30, beraberlik 3.05, Kolombiya kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış.

Uruguay Moralli

Uruguay’da moraller yerinde. COPA America’da A grubunda boy gösteren Uruguay, 4 maç sonunda 7 puan topladı. Lider Arjantin’in ardından gruptan 2. Olarak çıkmayı başardılar. İlk 2 maçta Arjantin ve Şili maçlarından galibiyet çıkartamayan Uruguay, grubun 3. Maçında Bolivya’yı 2-0, son maçta ise Paraguay’ı 1-0 ile geçti. Arjantin mağlubiyetinden sonra oynadıkları 3 maçta 7 puan topladılar. Çeyrek finalde Kolombiya ile karşılaşacak Uruguay’ı zor bir 90 dakika bekliyor.

Kolombiya’nın İşi Zor

Kolombiya, COPA America B Grubunda tek galibiyet alabildi. Grubun ilk maçında Ekvador’u tek golle 1-0 mağlup ettiler. Bu galibiyetin ardından grupta oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Kolombiya, sadece 1 puan toplayabildi. 4 maç sonunda ise topladıkları 4 puan ile grubu 3. Sırada tamamladılar. Son 2 maçta ise Peru ve Brezilya’ya 2-1’lik skorlar ile mağlup olmuşlardı. A Grubu 2. Sırada tamamlayan Uruguay ile çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek olan Kolombiya’nın işi pek kolay değil.

Maç Bilgileri

Uruguay – KolombiyaMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden Türkiye saati ile 01:00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nilton Santos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Uruguay’in ilk 11’i Belli mi?

Uruguay’in muhtemel kadrosu: Martin Campana, Jose Gimenez, Martin Caceres, Diego Godin, Nahitan Nandez, Nicolas De La Cruz, Federico Valverde, Lucas Torreira, Darwin Nunez, Maxi Gomez, Agustin Oliveros

Kolombiya'nın ilk 11’i Belli mi?

Kolombiya’nın muhtemel kadrosu: Camilo Vargas, Juan Cuadrado, Johan Mojica, Luis Orejuela, Davinson Sanchez, Jeison Murillo, Jefferson Lerma, Luis Diaz, James Rodriguez, Mateus Uribe, Duvan Zapata

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Ben iki takımında yüksek skorlar bulabileceğini düşünmüyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.34

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.49

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. 120 dakikada gol sesi çıkmadı ve penaltılarla kazanan taraf Kolombiya oldu.