Kristiansund Brann Bahis Tahmini 05.07.2021

Norveç Eliteserien’de Pazartesi günü tek maç var. Kristiansund evinde, Brann ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Kristiansund bugün Brann karşısında maçın favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Kristiansund galibiyetine 1.98, beraberlik tercihine 3.75, Brann galibiyetine 3.75 oran veriyor.

Kristiansund 2 Puan Bıraktı

Kristiansund’ta son haftalardaki puan kayıpları devam ediyor. Norveç Eliteserien’de son 3 maçtan galibiyet çıkartamayan Christian Michelsen’in öğrencileri, 4. Sıraya kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Tromsö deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Bir önceki hafta ise Mjondalen karşısında 2 puan bırakmışlardı. Molde’nin kazandığı haftada 2 puan bırakan Kristiansund’un lider Malmö ile arasındaki puan farkı 9’a yükseldi. Bu hafta iç sahada Brann’ı konuk edecek Kristiansund’un artık kazanması bekleniyor.

Brann Son Sırada

Brann, puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Lilleström ile karşılaşan Brann, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Norveç Eliteserien’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Brann, ligin dibinde yer alıyor. Bu sezon ligde sadece 1 galibiyeti bulunan Kare Ingebrigtsen’in öğrencileri, tek galibiyetini Stromsgodset karşısında almıştı. Bu hafta Kristiansund deplasmanına konuk olacak Brann’ın puan alabileceğini sanmıyorum.

Maç Bilgileri

Kristiansund – Brann Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın nesine.com sitesnden canlı yayınlanacak. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kristiansund Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kristiansund'un ilk 11’i Belli mi?

Kristiansund BK’nin muhtemel kadrosu: McDermott, Ulvestad, Hopmark, Erik Ulvestad, Sormo, Willumsson, Nilsen, Strand Nilsen, Diop, Bye, Gjertsen, Coly

Brann'ın ilk 11’i Belli mi?

Brann’ın muhtemel kadrosu: Opdal, Kolskogen, Kristiansen, Forren, Rasmussen, Bloomberg, Taylor, Skaanes, Strand, Simba, Bamba.

İddaa Tahmini

Kristiansund’un artık kazanması gereken bir maç. Ligin dibindeki Brann’ı mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.73

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Brann’ı iç sahada 3-2 mağlup eden Kristiansund, haftayı 3 puan ile kapattı.