Sandefjord – Sarpsborg İddaa Tahmini 10.07.2021

Sandefjord evinde Sarpsborg‘u konuk ediyor. 10 Temmuz Cumartesi günü sahne alacak olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinin başlama saati 19:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sandefjord galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.50, Sarpsborg galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.78 oran kazandırıyor.

Sandefjord Vites Yükseltti

Sandefjord, Norveç Eliteserien Ligi’nde vites yükseltti. İlk 7 haftadan sadece 2 galibiyetle 6 puan toplayabilen ev sahibi, son 2 haftada ise Bodo/Glimt ve Stabaek’i mağlup etti. Lider olarak sahaya çıkan Bodo/Glimt karşısında kalesini gole kapatarak Tveter’in tek golüyle zafere ulaşan Sandefjord, geçtiğimiz hafta Stabaek karşısında da kalesini gole kapattı ve önce Jonnson, ardından Tveter ile galibiyete ulaştı. Haftayı 2-0’lık üstünlükle kapatan ev sahibi, 9 hafta sonunda ilk kez 2 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Evinde yükselişini sürdürmek isteyen Sandefjord, en yakın rakibi Sarpsborg’u evinde konuk edecek.

Sarpsborg Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta lider Molde karşısına 2 maçlık mağlubiyet serisiyle çıkan Sarpsborg, haftanın en sürpriz galibiyetine imza attı. Viking’e 2-1, Valerenga’ya ise 4-1 mağlup olan konuk ekip, Molde karşısında ise kalesini gole kapattı ve Salentros’un golüyle galibiyete ulaştı. 10 hafta sonunda 3. Galibiyetine ulaşan konuk ekip, 12 puanla 11. Sırada yer alıyor. Alt sıralardan kurtulmayı başarmayan Sarpsborg, henüz hiç üst üste 2. Galibiyet almayı başaramadı. İstikrardan uzak kalan konuk ekip, Sandefjord karşısında bu seriyi sonlandırmak istiyor.

Maç Bilgileri

Sandefjord – Sarpsborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sandefjord Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sandefjord takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Sarpsborg takımında ise Korna ve Vetti sakat.

Sandefjord’un ilk 11’i Belli mi?

Sandefjord’un muhtemel kadrosu: Storevik, Wembangomo, Foss, Haakenstad, Kreuzriegler, Mork, Jonsson, Sodlund, Ordagic, Sinhg, Nyenetue.

Sarpsborg’un ilk 11’i Belli mi?

Sarpsborg’un muhtemel kadrosu: Kristiansen, Odegaard, Naess, Dyrestam, Utvik, Thomassen, Wichne, Halvorsen, Salentros, Ofkir, Steffen Skalevik.

Norveç Eliteserien Ligi’nin son haftalarında yükselişe geçen Sandefjord ve Sarpsborg, gollerine bu haftada devam edecek ve puan kaybı yaşasa dahi, skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan ev sahibi Sandefjord oldu. Ev sahibi maç boyunca iyi bir savunma performansıyla rakibine gol şansı vermezken, 2 golle galibiyete ulaştı.