Günün İddaa Kuponu 10.07.2021

10 Temmuz Cumartesi günü Norveç Eliteserien Ligi’nde sahne alacak 3 mücadeleyi kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Mjondalen – Haugesund: MS 2, 2.09 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi‘nde, 10 Temmuz Cumartesi günü Mjondalen ile Haugesund karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00‘da start alacak maça Isachsen Stadı ev sahipliği yapacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mjondalen, 3-0’lık Sandefjord galibiyetiyle başladığı Norveç Eliteserien Ligi’nde, son 8 haftanın tamamını puan kaybıyla geçirdi. Son olarak Lilleström deplasmanına çıkan Vegard Hansen’in öğrencileri, 90. Dakikaya 2-0 geride girerken, Fredrik Brustad’ın golü mağlubiyete çare olamadı. Son 8 haftada 4 mağlubiyet, 4 beraberlik alan Mjondalen, Eliteserien Ligi’nin Play Out hattında yer alıyor. 4 haftadır skor üretmeyi başarsa da, kalesini gole kapatamayan ev sahibi, iç sahada çıktığı 4 maçın tamamında puan kaybı yaşadı. Evinde ağırladığı Tromsö’yü,  Ndour, Therkildsen ve Liseth’in golleriyle 3-0 mağlup etmeyi başaran Haugesund, Norveç Eliteserien Ligi’nin son 4 haftasından 3 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup çıkmayı başarırken, gol yememe süresini 360 dakikaya çıkardı. Son 4 haftada 7 gol bulmayı başaran konuk ekip, savunmadaki etkisini hücum hattında aynı başarıyla süsledi. 9 hafta sonunda 15 puana ulaşan Haugesund, son haftaların en iyi performans grafiğini ortaya koyarken, henüz üst sıralar için yeterli olamadı ve 9. Sırada kaldı. Son 4 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve rakiplerine gol şansı vermeyen Haugesund, seriyi Mjondalen deplasmanında galibiyetle sürdürecektir.

Sandefjord – Sarpsborg: KGVAR, 1.61 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Sandefjord evinde Sarpsborg‘u konuk ediyor. 10 Temmuz Cumartesi günü sahne alacak olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinin başlama saati 19:00. Sandefjord, Norveç Eliteserien Ligi’nde vites yükseltti. İlk 7 haftadan sadece 2 galibiyetle 6 puan toplayabilen ev sahibi, son 2 haftada ise Bodo/Glimt ve Stabaek’i mağlup etti. Lider olarak sahaya çıkan Bodo/Glimt karşısında kalesini gole kapatarak Tveter’in tek golüyle zafere ulaşan Sandefjord, geçtiğimiz hafta Stabaek karşısında da kalesini gole kapattı ve önce Jonnson, ardından Tveter ile galibiyete ulaştı. Haftayı 2-0’lık üstünlükle kapatan ev sahibi, 9 hafta sonunda ilk kez 2 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Evinde yükselişini sürdürmek isteyen Sandefjord, en yakın rakibi Sarpsborg’u evinde konuk edecek. Geçtiğimiz hafta lider Molde karşısına 2 maçlık mağlubiyet serisiyle çıkan Sarpsborg, haftanın en sürpriz galibiyetine imza attı. Viking’e 2-1, Valerenga’ya ise 4-1 mağlup olan konuk ekip, Molde karşısında ise kalesini gole kapattı ve Salentros’un golüyle galibiyete ulaştı. 10 hafta sonunda 3. Galibiyetine ulaşan konuk ekip, 12 puanla 11. Sırada yer alıyor. Alt sıralardan kurtulmayı başarmayan Sarpsborg, henüz hiç üst üste 2. Galibiyet almayı başaramadı. İstikrardan uzak kalan konuk ekip, Sandefjord karşısında bu seriyi sonlandırmak istiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nin son haftalarında yükselişe geçen Sandefjord ve Sarpsborg, gollerine bu haftada devam edecek ve puan kaybı yaşasa dahi, skor üretecektir.

Rosenborg – Kristiansund BK: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 10 Temmuz Cumartesi günü yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde Rosenborg evinde Kristiansund BK‘yı konuk edecek. Başlama düdüğü 19:00’da çalınacak mücadeleye Lerkendal Stadı ev sahipliği yapacak. Odds BK deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Rosenborg, galibiyet hasretini 5 maça çıkardı ve adım adım zirve yarışından uzaklaştı. Son 5 haftadan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan ev sahibi, bu beraberlikleri son 2 hafta Haugesund ve Odds BK karşısında aldı. İlk 7 haftadan tek mağlubiyetle çıkan ve zirve koltuğuna oturan Rosenborg, son 5 haftada kaybettiği puanlarla liderin 10 puan gerisine düştü. Son 4 haftanın 3’ünde skor üretmeyi başaramayan ev sahibi, etkisiz hücum performansına son vererek galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Kristiansund BK, Norveç Eliteserien Ligi’nin ilk 11 haftasından 6 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle 20 puan topladı ve ligin 4. Sırasına yükseldi. Liderden 1 maç eksiği bulunan ve puan farkını 6’ya indiren konuk ekip, sezona Molde ve Bodo/Glimt mağlubiyetleriyle başlarken, son 9 haftada ise sadece Haugesund’a deplasmanda kaybetti. Son olarak üst üste aldığı Mjondalen ve Tromsö beraberliklerinin ardından evinde Brann’ı 3-2 mağlup etmeyi başaran Kristiansund BK, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle birlikte zirve takibini yakından sürdürdü. Ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Christian Michelsen’in’ öğrencileri, Rosenborg deplasmanında yükselişini sürdürmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu üst sıra mücadelesinde, zor günler geçiren Rosenborg ve yükselişini sürdürmek isteyen Kristiandsund BK’nın 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.14

Bets10 Bahis Oranı: 7.93