Longford Town Drogheda United İddaa Tahmini 10.07.2021

İrlanda Premier Lig’te ligin dibinde bulunan Longford Town iç sahada, Drogheda United karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmanın saat 21.30’da başlayacağını belirtelim.

Longford Town ile Drogheda United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Longford Town galibiyetinin 4.20, beraberlik tercihinin 3.40, Drogheda United galibiyetinin ise 1.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Longford Town Ligin Dibinde

Longford Town’un galibiyet alamama serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Flancare Park’ta Sligo Rovers ile karşılaşan Longford Town, rakibine 1-0 mağlup oldu. İrlanda Premier Lig’te bu sezon 9 puan toplayabilen Daire Doyle’un ekibi, ligin dibinde yer alıyor. Üst üste 18 maçtır galibiyet alamıyorlar ve bu sezon kümede kalma ihtimalleri son derece düşük. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Drogheda United karşısında da puan alabileceklerini düşünmüyorum.

Drogheda United Evinde Kazandı

Drogheda United, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Hunky Dorys Park’ta konuk ettikleri Finn Harps’ı 3-1 mağlup etmeyi başardılar. İrlanda Premier Lig’te 5. Sıradaki yerini koruyan Pete Mahon’un öğrencileri, 3 maç aradan sonra ise galibiyet ile tanıştı. Bir önceki hafta ise lider Shamrock’tan puan almayı başarna bir Drogheda United vardı. Bu hafta Longford Town’a konuk olacak Drogheda United’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Longford Town – Drogheda United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Flancare Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Longford Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Longford Town’ın muhtemel kadrosu: Lee Stacey, Aodh Dervin, Patrick Kirk, Dean Zambra, Michael McDonnell, Dylan Grimes, Aaron O’Driscoll, Callum Niall Thompson, Karl Chambers, Conor Davis, Aaron Dobbs

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: David Odumosu, Conor Kane, Dane Massey, Daniel O’Reilly, James Brown, Darragh Markey, Gary Deegan, Killian Phillips, Chris Lyons, Mark Doyle, Ronan Murray

İddaa Tahmini

Drogheda United’ın puan kaybı yaşayacağını sanmıyorum. Lig sonuncusu Longford Town’a karşı 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor