Haka – KuPS Kuopio İddaa Tahmini 11.07.2021

11 Temmuz Pazar günü Haka evinde KuPS Kuopio‘yu konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga’nın 12. hafta fikstüründe yer alan mücadele Türkiye saati ile 18:30‘da start alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Haka galibiyetine 4.40, beraberliğe 3.40, KuPS Kuopio galibiyetine ise 1.83 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.72 olarak verilmiş.

Haka Evine Mağlubiyetle Döndü

Finlandiya Veikkausliiga’nın son 5 haftasını puan kayıplarıyla geçiren Haka, 8 puanla 9. Sıraya kadar geriledi. Ev sahibi sezonu Teemu Tainio yönetiminde açarken, ilk 3 haftada HIFK, Inter Turku ve KTP Kotka’ya farklı skorlarla mağlup olmuştu. Mariehamn ve KuPS Kuopio galibiyetleriyle kabusa son vermeyi başaran ekip, kısa süre içerisinde tekrar düşüşe geçti ve Veikkausliiga’nın zayıf halkaları arasında yer aldı. Son 5 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Ilves Tampere deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Rakip kaleye dahi gitmekte zorlanan Haka, genel performansı ve son haftadaki performansıyla güven vermekten uzak.

KuPS Kuopio Ligde 5 Maçtır Kazanıyor

KuPS Kuopio, Finlandiya Veikkausliiga’da 5 haftadır galibiyete uzanırken, UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda ise çıktığı Noah deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Rakibinden daha etkili olsa da, fırsatları değerlendirmeyen KuPS Kuopio, Avrupa yolunda işini zora soktu diyebiliriz. Ligde ise 5 maçtır kazanan ve 22 puanla 3. Sıraya kadar yükselerek, zirve yarışına ortak olan konuk ekip, HJK Helsinki ve Inter Turku’nun ardından ligin en iyi performansını sergiledi. Son 5 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatarak galibiyete uzanan KuPS Kuopio, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu Haka karşısında kazanarak, yükselişini kaldığı yerden sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

Haka – KuPS Kuopio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tehtaan Kenttä Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Haka’nın ilk 11’i Belli mi?

Haka’nın muhtemel kadrosu: Mika, Hilander, Bosnjak, Kyostila, Auvinen, Lucaz Perez, Friberg, Tainio, Bushue, Mohamed, Chidi, Hilska.

KuPS Kuopio’nun ilk 11’i Belli mi?

KuPS Kuopio’nun muhtemel kadrosu: Otso Virtanen, Uzochokwu, Carrillo, Toivomaki, Tomas, Hamalainen, Haarala, Vdjeskog, Popovitch, Boateng, Nissila.

Lige mağlubiyetle dönen KuPS Kuopio, Veikkausliiga’da devam eden 5 maçlık galibiyet serisini Haka deplasmanında sürdürecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Diogo Tomas 42. dakikada attığı golle KuPS Kuopio’yu galibiyete taşıdı. Konuk ekibin deplasmandan 3 puanla çıkmasını bekliyorduk ve yanılmadık.