Honka – Oulu İddaa Tahmini 11.07.2021

İddaa fikstüründe 11 Temmuz Pazar günü yer alan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, Honka‘nın rakibi Oulu. Mücadele Türkiye saati ile 18:30‘da start alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Honka galibiyetine 1.57, beraberliğe 3.90, Oulu galibiyetine ise 5.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.68 olarak verilmiş.

Honka Alt Sıralardan Kurtulamadı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda mücadele veren Honka, Faroe Adaları temsilcisi Runavik’i evinde ağırlarken, ilk maçtan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı ve tur şansını rövanş maçına bıraktı. Maç boyunca savunmada hataya izin vermeyen Honka, hücum hattında ise çok etkisizdi. Finlandiya Veikkausliiga’nın 8. Sırasında yer alan ve üst sıralardan uzak kalan Honka, 11 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 7 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koyarken, Vesa Vasara yönetiminde lige iyi bir başlangıç yapamadı. Son 2 hafta Haka’dan 4 puan almayı başaran ev sahibi, yorgun döndüğü Veikkausliiga’nın en zayıf halkası Oulu karşısında yenilmezlik serisini 3 maça çıkartmak istiyor.

Oulu Puan Kayıplarını Sürdürdü

Finlandiya Veikkausliiga’nın en alt sırasında yer alan Oulu, geçtiğimiz hafta evinde en yakın rakibi KTP Kotka ile karşılaşırken, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede, mağlubiyetten bitime 10 dakika kala Ruxi’nin golüyle kurtuldu. En alt sıradan kurtulma şansını değerlendiremeyen konuk ekip, Veikkausliiga’da çıktığı 10 maçın 8’inde mağlup oldu. Sadece HIFK Helsinki’ye tek farlı skorla mağlup olan Oulu, geri kalan 7 haftadan ise farklı mağlubiyetlerle ayıldı. Kalesinde gördüğü 20 golle ligin en zayıf savunma performansını ortaya koyan konuk ekip, Veikkausliiga’nın en formsuz takımı.

Maç Bilgileri

Honka – Oulu Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tapiolan Urheilupuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Honka’nın ilk 11’i Belli mi?

Honka’nın muhtemel kadrosu: Timothy Murray, Aalto, Tammilehto, Pyyhita, Modesto, Kaufmann, Levanen, Rasimus, Savange, Dongou, Koski.

Oulu’nun ilk 11’i Belli mi?

Oulu’nun muhtemel kadrosu: Juhani Pennanen, Ölander, Ruxi, Scapini, Nurmos, Nurmela, Malolo, Heikkila, Alanko, Larsson, Jokalainen.

Konferans Ligi 1. Eleme Turu’ndan golsüz beraberlikle dönen Honka, Veikkausliiga’nın en zayıf halkası Oulu karşısında kazanarak ligde yenilmezlik serisini 3 maça yükseltecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Honka evinde Demba Savage’nin golüyle galibiyete uzandı. Ev sahibi ligin en zayıf halkası karşısında bizleri yanıltmadı ve 3 puanı aldı.