Podgorica – HJK Helsinki İddaa Tahmini 13.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu kapsamında, ilk maçtan farklı mağlubiyetle dönen Podgorica evinde HJK Helsinki ile rövanş mücadelesine çıkıyor. 13 Temmuz Salı akşamı fikstüründe yer alan maçın başlama saati 21:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Podgorica galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.30, HJK Helsinki galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor.

Podgorica Yetersiz Kaldı

Geçtiğimiz sezon Karadağ 1. Ligi’nin şampiyonu Podgorica, sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu kapsamında açarken, HJK Helsinki’ye, Bolt Arena deplasmanında 3-1 mağlup oldu. Transfer döneminde Stoper bölgesine Baosic ve Muzurovic takviyeleri yapan ev sahibi, HJK karşısında savunma performansıyla sınıfta kalırken, farkı 2’ye indiren golü penaltıyla buldu. Akan oyunda rakip yarı alana topu taşımakta zorlanan Karadağ temsilcisi, ilk maçta kondisyon eksikliğini fazlasıyla yaşadı. Tur bileti için evinde en az 2 farklı galibiyete ihtiyacı olan Podgorica, hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermedi.

HJK Helsinki Rahat Kazandı

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 11 haftayı 10 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup geçirmeyi başaran HJK Helsinki, en yakın rakibinin 6 puan üzerinde liderliğini sürdürürken, attığı 22 gol ve kalesinde gördüğü 5 golle ligi domine etti. Toni Koskela yönetiminde harika bir sezon geçiren konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 1. Eleme Turu maçına geçtiğimiz hafta Podgorica karşısında çıktı. İlk 13 dakikada fişi çeken Finlandiya temsilcisi, Riski, Valencic ve Saksela’nın golleriyle 3-0 öne geçmeyi başarırken, kalesinde sadece penaltı golüne izin verdi ve 3-1’lik galibiyetle tur kapısını araladı. İlk maçta rakibine hem skor hem de oyun anlamında üstünlük kurmayı başaran HJK Helsinki, deplasmanda da kazanarak işini şansa bırakmak istemiyor.

Maç Bilgileri

Podgorica – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gradski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Buducnost Podgorica’nın ilk 11’i Belli mi?

Buducnost Podgorica’nın muhtemel kadrosu: Miloš Dragojevic, Adzic, Cukovic, Sekulic, Milic, Mirkovic, Terzic, Raickovic, Ivanovic, Gbric, Mrvaljevic.

HJK Helsinki’nin ilk 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Hugo Keto, O’Shaughnessy, Tenho, Murillo, Moren, Tanaka, Lingman, Riski, Browne, Valencic, Riski.

Finlandiya Veikkausliiga’nın namağlup lideri HJK Helsinki, eleme turunun ilk ayağında sergilediği performansla güven verdi. HJK’nın deplasmandan da galip çıkacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: HJK Helsinki 4 golle tur atladı. Konuk ekip ilk maçta da kazanmayı başarırken, rövanş maçına deplasmanda çıkmasına karşın, rakibine daha ağır bir mağlubiyet tattırdı. Kazananları tebrik ederiz.